Είμαι στη διαδικασία, μου είπαν να κάνω αντιστροφή χρέωσης με την τράπεζά μου, αλλά δυστυχώς η τράπεζά μου αρνήθηκε λόγω του τρόπου με τον οποίο έγινε η πληρωμή A2A pisp πληρωμή, αλλά έχω έναν δικηγόρο σε αυτήν είτε πληρώνουν είτε θα οδηγηθώ στο δικαστήριο και θα χάσω ούτως ή άλλως, καθώς ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι συναλλαγές είναι παράνομες και το γνωρίζουν, επίσης εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο βεβαιωθείτε ότι η Nucleus365 Ltd δεν τους ανέθεσε το έργο με υπεργολαβία επειδή είναι υπεύθυνος για τους εκπροσώπους τρίτων και είναι διαπιστευμένος από την FCA. οπότε θα έλεγα με την τράπεζά σας, σίγουρα θα το ξέρουν. Εάν το Nucleus365 υπάγονταν στο falcora finance.io, θα τους έλεγα ότι έχουν ξεκινήσει παράνομες συναλλαγές, όπως η εταιρεία που έχουν συνάψει σύμβαση με δεν μπορούν να λάβουν κεφάλαια από κατόχους λογαριασμών στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με το άρθρο 33 του νόμου περί τζόγου 2005. ποινικό αδίκημα. πείτε τους ότι έχετε μιλήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο προμήθεια τυχερών παιχνιδιών και FCA.εάν είναι falcora το κάνετε, ελπίζουμε ότι η τράπεζά σας θα λάβει αντιστροφή χρέωσης, ενημερώστε με πώς τα πάτε, κρατήστε με ενήμερο θα κάνω το ίδιο.προσέξτε ό,τι καλύτερο
I'm in the process,they have told me to raise a chargeback with my bank,but unfortunately my bank has refused due to the way the payment was made A2A pisp payment, but I've got a solicitor on it they either pay or will be taken to court and lose eitherway as I live in UK and the transactions are illegal and they know it, also if your in UK make sure Nucleus365 Ltd didn't subcontract the work to them because they are liable for third party delegates and are FCA accredited.so I would check with your bank they will definitely know.if Nucleus365 did sub to falcora finance.io I would message them and tell them they have initiated illegal transactions,as the company they have contracted with aren't able to take funds from uk account holders as per gambling act section 33 2005.criminal offence.tell them you've spoken to uk gambling commission and FCA.if it's falcora your going after hopefully your bank will raise a chargeback let me know how you get on,keep me updated I will do same.take care all the best
Αυτόματη μετάφραση: