Έτσι, από τους 11 εμπόρους που υπήρχαν στα αντίγραφα κίνησης του τραπεζικού μου λογαριασμού, κατάφερα να βρω μόνο 2 διευθύνσεις email. Τα περισσότερα δεν μπορούσα να βρω καμία απολύτως πληροφορία. Νομίζω ότι ο λόγος για αυτό είναι στα αντίγραφα κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού σας, είναι διαφορετικό όνομα από την πραγματική εταιρεία. Για παράδειγμα, στις δηλώσεις μου εμφανίζεται ως clegreboost, όταν δεν έψαξα στο google τίποτα. Αλλά στην πραγματικότητα κατά την επεξεργασία της συναλλαγής κατάφερα να αποκτήσω το σωστό όνομα clegreontex limited. Δεν είμαι σίγουρος πώς θα μάθω όλα τα άλλα πραγματικά ονόματα, εκτός από το να συνεχίσω να καταθέτω μέχρι να δείξει αυτό που θέλω να δείξει ότι είναι το πραγματικό του όνομα lol.
Βρήκα μερικές ταχυδρομικές διευθύνσεις στις οποίες υποθέτω ότι θα πρέπει να στείλω γράμματα για να πω ότι έχω δοκιμάσει. Αλλά τα υπόλοιπα δεν μπορώ να βρω καμία πληροφορία για το τι συνιστούν οι άνθρωποι να κάνουν; Απλά διαφωνείτε με την τράπεζα;
So out of 11 merchants that were on my bank statements, I only managed to find 2 email addresses. Most I couldn't find any info at all. I think the reason for this is on your bank statements it's a different name to the actual company. For example on my statements it shows as clegreboost, when googled nothing. But actually when the transaction was processing I managed to get the proper name clegreontex limited. Not sure how I'd find out all the other real names apart from keep depositing until the one I want shows it's real name lol.
I have found a few postal addresses which I suppose I'll have to send letters to just to say I've tried. But the rest I can't find any info on what do people recommend doing? Just disputing with the bank?
Αυτόματη μετάφραση: