Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 116)

από marketingskislo
|
343.574 προβολές 2.321 απαντήσεις |
|
1...115 116 117
rapsi123

τρελό… πόσο καιρό παίρνει…

Αυτόματη μετάφραση:

Υπάρχουν αξιόπιστες εκτιμήσεις για το πώς θα εξελιχθούν οι διαδικασίες επιβολής του μοντέλου (Pokerstars) στη Μάλτα;

LG

Αυτόματη μετάφραση:
UniBetSCAAM

Γεια σας, θα ήθελα να σας δώσω την εμπιστοσύνη μου και να ζητήσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς και σε ποιον πούλησατε τις ζημιές σας. Φυσικά, δεν θα έπρεπε να είναι σε μειονεκτική θέση εάν αυτό ήταν πραγματικά δυνατό γιατί λόγω της ασθένειάς μου δεν θα ζούσα να το δω να συμβαίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και τις καλύτερες ευχές.

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450

Γεια σας, αυτό μπορεί να είναι ή όχι - γι' αυτό, πείτε μου γιατί το νομίζετε, ευχαριστώ εκ των προτέρων και με εκτίμηση

Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Ποιος ξέρει τι μπορεί να προκύψει από αυτό - καλύτερα ένα πουλί στο χέρι παρά ένα περιστέρι στη στέγη.......Θα χαιρόμουν για την προσφορά αλλά δυστυχώς δεν έχω λάβει.....

Αυτόματη μετάφραση:

Ποιος ξέρει τι μπορεί να προκύψει από αυτό - καλύτερα ένα πουλί στο χέρι παρά ένα περιστέρι στη στέγη.......Θα χαιρόμουν για την προσφορά αλλά δυστυχώς δεν έχω λάβει.....

Αυτόματη μετάφραση:

......εάν ο δικηγόρος σας μπορεί να το πετύχει και για μένα, θα ήμουν ευτυχής...

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450

Γεια σας, προσπάθησα να βρω μια διεύθυνση email για το pokeranwalt, αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Υποθέτω ότι έχεις (δυστυχώς) δίκιο με τις δηλώσεις σου....

Αυτόματη μετάφραση:

Δεν κατέχω κανένα site... και δεν ξέρω γιατί είστε όλοι τόσο νευριασμένοι... μόνο και μόνο επειδή έχω ήδη τα λεφτά μου και μερικοί άπληστοι ηλίθιοι πρέπει να περιμένουν χρόνια για μερικά ευρώ...

Αυτόματη μετάφραση:

Γεια σας, θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον "δικηγόρο πόκερ" σας—μπορείτε να μου στείλετε μια διεύθυνση email; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, με εκτίμηση, Heike

Αυτόματη μετάφραση:

Τι ισχυρίζονται εδώ χωρίς κανένα στοιχείο; Η ακρόαση στο ΔΕΚ είναι στις 9 Απριλίου 2025 και θα έχουμε απόφαση το αργότερο στις αρχές του 2026 — θα υπάρξει δήλωση από τον Γενικό Εισαγγελέα πριν από αυτό!

Αυτόματη μετάφραση:
harryhugo1982

Έχεις απόλυτο δίκιο - αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω το 2026 λόγω της κατάστασης της υγείας μου - οπότε θα χαιρόμουν αν όντως υπήρχε κάποιος που θα αγόραζε τις ζημιές μου - και επιπλέον δεν διεκδίκησα τίποτα άλλο.

............η ακρόαση είναι στις 9 Απριλίου (ωστόσο, αυτό αφορά μόνο τις υποθέσεις C-77/24 (Wunner) και C-683/24 (Προστασία παικτών Sigma). Η πρώτη υπόθεση θα διευκρινίσει εάν τα δικαστήρια στον τόπο κατοικίας των παικτών έχουν δικαιοδοσία επί των αξιώσεων που υποβλήθηκαν από τους διευθύνοντες συμβούλους. Η ακρόαση έλαβε χώρα ήδη από τον Φεβρουάριο για αρκετούς μήνες. Η δεύτερη υπόθεση αφορά το "Νοοσχέδιο 55", ωστόσο, έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση στη Μάλτα με την οποία αρνείται να αναγνωριστεί μια αυστριακή απόφαση χωρίς προσφυγή στο νομοσχέδιο 55 με βάση το νομικό πλαίσιο που ισχύει ήδη. η ακριβής διατύπωση του δικηγόρου μου - οπότε.........ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123

Καταρχήν θα ήθελα να σου ευχηθώ τα καλύτερα!

Δεν μίλησα ρητά για σένα.

Το χρονοδιάγραμμα είναι πλέον σαφές, και μερικά από αυτά έχουν προγραμματιστεί ακόμη και ενώπιον του ΔΕΚ.

Ελπίζω να δικαιωθείς ακόμα!

Αυτόματη μετάφραση:
harryhugo1982

Σας ευχαριστούμε - πολύ ευγενικοί εκ μέρους σας - ελπίζουμε μόνο για το καλύτερο για όλους μας

Αυτόματη μετάφραση:

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο. Όλα θα πάνε καλά.

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123

Μπορώ να σε καταλάβω, και είμαι επίσης πολύ έκπληκτος. Μια ΕΕ που παίζει τέτοια παιχνίδια και ξεφεύγει από την τακτική να φθείρει κάθε καταναλωτή στο σημείο ύπαρξης είναι τρελή!! Να ρωτήσω ποιο δικηγορικό γραφείο; Μου είπαν ότι η πίεση θα είναι μεγάλη μετά τις 9 Απριλίου και ότι το νομοσχέδιο 55 θα απορριφθεί στη συνέχεια σε μια αρχική επιστολή από την ΕΕ, γιατί εκεί βρίσκονται όλα τα ερωτήματα σχετικά με την ελευθερία παροχής υπηρεσιών.

Αυτόματη μετάφραση:

Αναφέρομαι κατευθείαν στις διαδικασίες του μοντέλου, οι οποίες περιμένουν ήδη τέσσερα χρόνια και πάνω. Αυτά τότε θα πρέπει να είναι εκτελεστά για πρώτη φορά.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

εύκολες αχιβάδες - αντιπροσωπεύεται από τον Mag Summer

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123

Ναι, πιθανότατα η TSG και ο κ. Green Whore…

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Το ίδιο συνέβη και σε μένα... έχεις ήδη την εκτελεστική εντολή; Γιατί κανείς δεν θα το αγοράσει μέχρι τις ακροάσεις στο ΔΕΚ.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

....περιμένω και περιμένω...........όπως κι εσύ - μάλλον κανείς δεν θα το αγοράσει και μέχρι να βγει η ετυμηγορία..........δεν θα είμαι πια εδώ - αλλά θα σε κοιτάξω από ψηλά και θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω επιτέλους κάποια πρόοδο......

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450

...σε ευχαριστώ - πολύ ευγενικό εκ μέρους σου - ό,τι καλύτερο και σε σένα....

Αυτόματη μετάφραση:
1...115 116 117
Μετάβαση στη σελίδααπό 117 σελίδες

Γίνετε μέλος της κοινότητας

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να προσθέσετε μια ανάρτηση.

Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, νέους κουλοχέρηδες και άλλα νέα