Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 117)

από marketingskislo
|
342.571 προβολές 2.321 απαντήσεις |
|
1...116 117
rapsi123

Γεια, όσο ανόητο κι αν ακούγεται, θα πάω να πιω ένα ποτό μαζί σου στον επάνω όροφο. Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές, και νομίζω ότι πρέπει να δημοσιεύουμε όλες τις πληροφορίες στο φόρουμ για να είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι... για τη δική μας συνείδηση ​​και κατανόηση!

ό,τι καλύτερο για σένα!!

Αυτόματη μετάφραση:

Έχω μια απόφαση που έγινε τελεσίδικη πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου 55. Αυτό έχει κάποιο όφελος ή όχι;

Αυτόματη μετάφραση:
brukva

Έχω επίσης μια προηγούμενη κρίση, και αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Για χρόνια, οι εκτελέσεις ήταν ανεπιτυχείς στη Μάλτα.

Αυτόματη μετάφραση:

Δεν κατέχω κανένα site... και δεν ξέρω γιατί είστε όλοι τόσο νευριασμένοι... μόνο και μόνο επειδή έχω ήδη τα λεφτά μου και μερικοί άπληστοι ηλίθιοι πρέπει να περιμένουν χρόνια για μερικά ευρώ...

Αυτόματη μετάφραση:

Σε παρακαλώ μην θυμώνεις μαζί μου - ρώτησα τον δικηγόρο σου για το πόκερ...αυτό που έγραψες είναι τελείως μαλακίες...δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό αλλά...tjo

,

Αυτόματη μετάφραση:
1...116 117
Μετάβαση στη σελίδααπό 117 σελίδες

Γίνετε μέλος της κοινότητας

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να προσθέσετε μια ανάρτηση.

Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, νέους κουλοχέρηδες και άλλα νέα