Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 117)

545.453 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...116 117 118...136
Προσθήκη ανάρτησης
rapsi123
πριν από 10 μήνες

Γεια, όσο ανόητο κι αν ακούγεται, θα πάω να πιω ένα ποτό μαζί σου στον επάνω όροφο. Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές, και νομίζω ότι πρέπει να δημοσιεύουμε όλες τις πληροφορίες στο φόρουμ για να είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι... για τη δική μας συνείδηση ​​και κατανόηση!

ό,τι καλύτερο για σένα!!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Έχω μια απόφαση που έγινε τελεσίδικη πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου 55. Αυτό έχει κάποιο όφελος ή όχι;

Αυτόματη μετάφραση:
brukva
πριν από 10 μήνες

Έχω επίσης μια προηγούμενη κρίση, και αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Για χρόνια, οι εκτελέσεις ήταν ανεπιτυχείς στη Μάλτα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Δεν κατέχω κανένα site... και δεν ξέρω γιατί είστε όλοι τόσο νευριασμένοι... μόνο και μόνο επειδή έχω ήδη τα λεφτά μου και μερικοί άπληστοι ηλίθιοι πρέπει να περιμένουν χρόνια για μερικά ευρώ...

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Σε παρακαλώ μην θυμώνεις μαζί μου - ρώτησα τον δικηγόρο σου για το πόκερ...αυτό που έγραψες είναι τελείως μαλακίες...δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό αλλά...tjo

,

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Η υπόθεση του Gerhard P. έχει πλέον εισαχθεί εκ νέου στο eCourt. Τι είναι αυτό;

Αυτόματη μετάφραση:
Max098
πριν από 10 μήνες

Έφεση από 1 απόφαση.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
Max098
πριν από 10 μήνες

Υπό τον Gerhard p. Δεν βρίσκω κανέναν, μπορείτε να μου πείτε ποιον κάνει μήνυση

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 10 μήνες

Έφεση κατά της αρχικής απόφασης.

Κόντρα στην TSG

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Γνωρίζει κανείς κάποιον χρηματοδότη που να δέχεται καζίνο από το Κουρασάο;

Αυτόματη μετάφραση:
jules88
πριν από 10 μήνες

Όλοι είναι ήδη αφερέγγυοι - κανείς δεν πληρώνει εκεί ακόμη και χωρίς λογαριασμό55, και γι' αυτό όλα πήγαν στραβά.

Αυτόματη μετάφραση:
Kanu2002
πριν από 10 μήνες

Επομένως, δεν νομίζω ότι το GG Poker είναι αφερέγγυο

Αυτόματη μετάφραση:
jules88
πριν από 10 μήνες

Από όσο ξέρω, στη Μάλτα;

Αυτόματη μετάφραση:
jules88
πριν από 10 μήνες

Και εννοούσα το PF, δεν είδαν χρήματα αλλά βυθίστηκαν αρκετά...

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Αλλά τώρα που το WSOP αποχώρησε και από το TSG, είναι οι επόμενοι που θα χρεοκοπήσουν... Όλα έχουν μεταφερθεί στο GG. Έτσι οι PStars θα φύγουν σύντομα. Οι χορηγίες έχουν επίσης αποσυρθεί παντού και η GG αναδεικνύεται πλέον ως ηγέτης της αγοράς. Απλά πρέπει να παρακολουθήσετε προσεκτικά και να κατεβάσετε τις οικονομικές καταστάσεις. Ορίζοντας είναι σαφής; Αυτό είναι για την TSG.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Έκτακτες ειδήσεις 9:02 π.μ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο μου, το ΔΕΚ θα κρίνει ότι η ζημία δεν έγινε στην Αυστρία. Αυτή είναι η πρόταση για τον Μάιο. Ως εκ τούτου, βλέπει ότι οι πιθανότητες για εκτελέσεις εξακολουθούν να είναι δυνατές μειώνονται.

Όσον αφορά το παιχνίδι για χρόνο, αυτό σημαίνει άλλα 2-3 χρόνια και ναι, βλέπει επίσης ισχυρές τάσεις όπως το TSG και η αναβολή των συμφωνιών για να μην μπορεί πλέον να πληρώσει.

Αυτά φαίνεται να είναι τα άσχημα νέα…

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Η TSG είχε αρκετό χρόνο για να τοποθετηθεί.

Έχω χάσει εδώ και καιρό τις ελπίδες μου. Ζήτω ο νόμος!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Είμαι από τη Γερμανία, αλλά αυτό μάλλον δεν αλλάζει τίποτα. Σκέφτομαι σοβαρά αν θα αποδεχτώ τη διευθέτηση (αν αυτό είναι ακόμη δυνατό).

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Τι θα σήμαινε αυτό συγκεκριμένα; Η ζημιά δεν θα είχε συμβεί στην Αυστρία, και μετά τι;

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 10 μήνες

Αυτό σημαίνει ότι η ζημία δεν επήλθε στην Αυστρία και άρα συνέβη στην αντίστοιχη χώρα, δηλαδή στη Μάλτα κλπ. Κατά συνέπεια, αρμόδια είναι τα τοπικά δικαστήρια και όχι αυτά της Αυστρίας.

Αυτόματη μετάφραση:
1...116 117 118...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.