Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 114)

545.382 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...113 114 115...136
Προσθήκη ανάρτησης
UniBetSCAAM
πριν από 11 μήνες

Συνάδελφε, μην ενοχλείς.

Ο βρώμικος ιστότοπός σας τραβάει μόνο τα δεδομένα τα οποία στη συνέχεια πουλάτε σε υψηλή τιμή, οπότε τσαντιστείτε όπως είπαν ήδη οι άλλοι

Αυτόματη μετάφραση:
abelingleakamp
πριν από 11 μήνες

Δεν κατέχω κανένα site... και δεν ξέρω γιατί είστε όλοι τόσο νευριασμένοι... μόνο και μόνο επειδή έχω ήδη τα λεφτά μου και μερικοί άπληστοι ηλίθιοι πρέπει να περιμένουν χρόνια για μερικά ευρώ...

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

μπορείτε να τακτοποιήσετε μεταξύ σας τις προσωπικές σας ευαισθησίες, σας παρακαλώ;!!!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

I suggest people stop accusing anyone of lying and in exchange, the other person will remain cool. The way I see it, this is not a one-sided problem. Don't you all think?

We are all adults, so let's start acting a bit more reasonably, please.

πριν από 11 μήνες

Radka το πρόβλημα είναι ότι η "UnibetScaam" προωθεί έναν ιστότοπο απάτης και δίνει στους ανθρώπους εντελώς ψευδείς ελπίδες ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω γρήγορα, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 11 μήνες

Στέφανε δεν σου μένουν λεφτά πάντως τι άλλο να πάρεις από τέτοιο θύμα;; .. έχεις ήδη απατηθεί .. κλαις 5 χρόνια για λεφτά που έκλεψες από μια γριά γιαγιά 😂😂

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Radka το πρόβλημα είναι ότι η "UnibetScaam" προωθεί έναν ιστότοπο απάτης και δίνει στους ανθρώπους εντελώς ψευδείς ελπίδες ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω γρήγορα, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

I understand your concern; on the other hand, at least I'm in no position to confirm what is truth and what is not. Forum is also about opinions, it depends how you present them too.

πριν από 11 μήνες

Στέφανε δεν σου μένουν λεφτά πάντως τι άλλο να πάρεις από τέτοιο θύμα;; .. έχεις ήδη απατηθεί .. κλαις 5 χρόνια για λεφτά που έκλεψες από μια γριά γιαγιά 😂😂

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

I put it simply: stop being offensively smart. 🙂 As you can see, you are not very welcome here. So, if you keep creating negative vibes, you may end up banned. Save the "grandmothers" for other forums.

πριν από 11 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητος. Ας μην τρελαίνουμε τον εαυτό μας και ας περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Τέλεια, τώρα τίποτα δεν λειτουργεί πια. Ας ελπίσουμε ότι οι Pfs δεν θα πεθάνουν στο μεταξύ.

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 11 μήνες

Όχι, είναι απλώς πληροφορίες, εξηγείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως η G&L.

θα αποφασίσει το ΔΕΚ

Αυτόματη μετάφραση:
TSGJokerstars
πριν από 11 μήνες

Ναι, η προχρηματοδότηση είναι ένα σημείο, νομίζω ότι όλοι ιδρώνουν γιατί δεν τρέχουν λεφτά χαχα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Πιστεύω ότι θα υπάρξει απόφαση ή δήλωση από το ΔΕΚ φέτος ή σε λίγους μήνες.

Το θέμα ξέφυγε εντελώς, το θέμα είναι πολύ ενεργό πολιτικά αυτή τη στιγμή.

Ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι η Μάλτα θα αποφάσιζε κάτι τέτοιο, χαχα.

Όπως λέει ο Oliver Peschel: οι Μαλτέζοι δικαστές πιστεύουν ότι είναι η ΕΕ και ταξινομούν τις αυστριακές αποφάσεις ως παράνομες σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ χαχαχ.

Το ένστικτό μου μου λέει ότι η ΕΕ θα διαλύσει πραγματικά τη Μάλτα. Η προστασία των παικτών και ο κίνδυνος εθισμού στα τυχερά παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την ΕΕ.

Πιστεύω επίσης ότι θα αποκτήσουμε ένα σύστημα αδειοδότησης εδώ στην Αυστρία, απλά δεν μπορείτε να αποκλείσετε τόσα πολλά διαδικτυακά καζίνο και επιπλέον, το σύστημα win2day λήγει το 2027.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Καλημέρα!

Ακριβώς εκτός θέματος - υπάρχει κάποιος εδώ που επίσης ασχολείται αυτή τη στιγμή με την εκκαθάριση της gammix ltd και ίσως έχει ήδη πληροφορίες για το προσφερόμενο ποσό διακανονισμού; Χαιρετίσματα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Τα πράγματα προχωρούν! Προφορική ακρόαση ΔΕΚ 09.04.2025 - 9:30 π.μ

https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo1_6581/de/?dateDebut=9/04/2025&dateFin=9/04/2025

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 11 μήνες

Είμαι πραγματικά περίεργος... πόσος χρόνος χρειάζεται στο ΔΕΚ μετά από μια ακρόαση όπως αυτή; Έχει κανείς κανένα στοιχείο;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Σύμφωνα με το Chatgpt, η ακόλουθη διαδικασία θα ακολουθούσε μετά από προφορική ακρόαση στο ΔΕΚ

file

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Αυτά είναι τα ερωτήματα σχετικά με την άλλη υποβολή στο ΔΕΚ

https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=294153&pageIndex=0&doclang=DE&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=21152637

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Νέο βίντεο από την G&L είναι στο διαδίκτυο

Αυτόματη μετάφραση:
1...113 114 115...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.