Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 113)

545.365 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...112 113 114...136
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 11 μήνες

Εάν κάποιος έχει μια νομικά έγκυρη κρίση, κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει τίποτα πίσω, απλά σκεφτείτε το, καθίστε αναπαυτικά και πιείτε μια μπύρα

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Γιατί να περιμένεις...??

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που μπορείς να κάνεις...

Έχω υποβάλει τις αξιώσεις μου στο

Το www.pokeranwalt.com πούλησε και κανένα πονοκέφαλο.. σε 4 μέρες ήταν στον λογαριασμό μου.. pfff... ένας φίλος μου περιμένει 3 χρόνια.. ρώτησα αν γινόταν χωρίς να περιμένω.. η κυρία είπε ναι.. και αυτό ήταν... κανένας κίνδυνος για μένα και το θέμα διευθετήθηκε για μένα. λεφτά.. κοιμάμαι καλά 🤭🤭😃😃

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
UniBetSCAAM
πριν από 11 μήνες

Ναι και τι ποσοστό έδωσες;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Πήρα καλά λεφτά γιατί παρέπεμψε 2 φίλους μου .. 75% .. Ήταν πολύ γενναιόδωρη

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Κανονικά δεν επιτρέπεται να το πω αυτό... αλλά από παίκτη σε παίκτη... 🤝.. 🤝.. πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ενάντια στα βρώμικα καζίνο...

Ήμουν πιο χαρούμενος όταν έκανα μήνυση στην unibet... (οργασμός👙♥️👅) δεν πλήρωσαν τα κέρδη μου για 20 μέρες... μετά τους έκανα μήνυση μέσω του pokeranwalt.com... τα χρήματα ήταν στον λογαριασμό μου σε 1,5 μέρα... αλλά εκείνη με ήξερε ήδη από τότε και πήρα επιπλέον 100€ για έναν φίλο...

Αλλά όπως είπα... το να μην παίζεις είναι το καλύτερο... αλλά είμαστε εθισμένοι...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι όταν γράφουν εδώ ότι τα παράνομα δεν υπήρχαν κλπ... Χαίρομαι που υπάρχουν τα παράνομα... αλλιώς δεν θα έπαιρνα ποτέ κάποια από τα λεφτά μου... για μένα ήταν σαν ένα συμβόλαιο οικοδομικής εταιρείας... και άνθρωποι που περιμένουν εδώ 5/6 χρόνια... είσαι ακόμα φυσιολογικός;;;; Απόλαυσε τη ζωή... πάρε όσα λεφτά μπορείς... αν δεν μπορείς να χάσεις, μην παίζεις...

Λέω ότι είμαι ΕΘΙΣΜΕΝΗ 💉💉🎰🎰..

Έχω πάει σε θεραπεία δύο φορές και αν δεν θέλετε να σταματήσετε, δεν έχει καμία απολύτως χρήση!

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Το ποστ μου ήταν "λογοκριμένο" νομίζω

Αυτόματη μετάφραση:
Speedy55
πριν από 11 μήνες

Speedy Έχω ήδη πιει την μπύρα μου με έξοδα της Unibet 🤭🤭😂😂

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Προσοχή αυτός ο ιστότοπος είναι απάτη!!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Ειδοποίηση τρολ....

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK υπό τον Oliver Peschel έχει δημοσιεύσει κάτι νέο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Δεν μπορώ πλέον να βρω την περίπτωσή μου στον ιστότοπο ecort. προφανώς με έχουν απομακρύνει από τη διαδικασία του μοντέλου.

Ελέγξτε τις περιπτώσεις σας για να δείτε αν ισχύει το ίδιο και για εσάς. Είχα 2 ακροάσεις στη Μάλτα και τώρα δεν υπάρχω πια😀

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 11 μήνες

🤣 μάλλον δεν είναι εντελώς εφικτό...

Αυτόματη μετάφραση:
UniBetSCAAM
πριν από 11 μήνες

Δεν ανέφερε κανείς αυτόν τον τύπο; - 75%, δεν γελάω.

Αυτόματη μετάφραση:
LakotaYakari
πριν από 11 μήνες

Μπορείς να γράψεις ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ; δεν σε καταλαβαινω...

Δεν έχω λόγο να πω ψέματα... σου χρωστάω κάτι;;!!

Αυτόματη μετάφραση:
UniBetSCAAM
πριν από 11 μήνες

Τώρα τσαντιστείτε

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 11 μήνες

Εντάξει χαμένος 🤭🤭

Η αλήθεια πονάει 🤕🤕🤒🤒

Αυτόματη μετάφραση:
UniBetSCAAM
πριν από 11 μήνες

Δεν ξέρω, λες ότι είσαι εθισμένος στον τζόγο, δεν χρειάζεται να μας πεις ιστορίες, απλά κάνε το κάπου αλλού και εξαφανίσου.

Το να παίρνεις 75% όταν πουλάς είναι ουτοπικό. Ακόμα κι αν κάνετε μήνυση με έναν χρηματοδότη δικαστικών αγωγών, θα λάβετε μόνο το 70%.

Κάνε μας λοιπόν τη χάρη.

Αυτόματη μετάφραση:
LakotaYakari
πριν από 11 μήνες

Αν δεν είσαι εθισμένος στον τζόγο, τι κάνεις εδώ;

Της σύστησα σε δύο ακόμη φίλους, όπως ήδη ανέφερα. Δεν ξέρεις καν να διαβάζεις, πώς έγινες εγγραφή εδώ;

Πρέπει να κάνεις τεστ IQ πριν φύγεις από το σπίτι... 🤭🤭 ή έχεις ήδη κηρυχθεί ανίκανος;;

Αυτόματη μετάφραση:
UniBetSCAAM
πριν από 11 μήνες

Τώρα επιτέλους απαλλαγείτε από τον ιστότοπο εξαπάτησης σας

δεν έχει καν αποτύπωμα ή πολιτική απορρήτου

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 11 μήνες

Όλοι είναι απατεώνες, μόνο εσύ είσαι τόσο ειλικρινής.. Πες γεια στη μάνα σου από εμένα 👙👠 .. Να φέρει πολλά προφυλακτικά την επόμενη φορά 😂😂

Αυτόματη μετάφραση:
1...112 113 114...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.