Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 103)

από marketingskislo
|
343.549 προβολές 2.321 απαντήσεις |
|
1...102 103 104...117
justus99

Όχι εγώ κανένας

Αυτόματη μετάφραση:

Γεια σας παιδιά!

Εάν δεν έχετε ακόμη δικηγόρο, μπορώ μόνο να συστήσω τον κ. Cocron. Άνοιξε το νέο του δικηγορικό γραφείο στο Βερολίνο και άφησε το μωρό του CLLB και ακολουθεί νέους δρόμους. Είναι και παραμένει σπουδαίος δικηγόρος, ειδικά για θέματα καζίνο.

Καλή τύχη σε όλους λόγω του ΔΕΚ.

Αυτόματη μετάφραση:
Δημοσίευση από abelingleakamp Κρύφτηκε από Romi
Αιτία: Διαφήμιση
abelingleakamp

Γιατί συνεχίζετε να διαφημίζετε την Cocron εδώ; Παίρνετε προμήθεια ή έκπτωση στην αγωγή σας;

Αυτόματη μετάφραση:

Ok

fros7byte

Όχι, με βοήθησε πολύ τότε, στις αρχές του 2020, όταν όλα άρχισαν να κυλούν και νομίζω ότι είναι πολύ καλός δικηγόρος. Απλώς κάνει καλή δουλειά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και πολλοί εδώ είναι ήδη απελπισμένοι κ.λπ.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη
Αυτόματη μετάφραση:

Γεια σας παιδιά!

Εάν δεν έχετε ακόμη δικηγόρο, μπορώ μόνο να συστήσω τον κ. Cocron. Άνοιξε το νέο του δικηγορικό γραφείο στο Βερολίνο και άφησε το μωρό του CLLB και ακολουθεί νέους δρόμους. Είναι και παραμένει σπουδαίος δικηγόρος, ειδικά για θέματα καζίνο.

Καλή τύχη σε όλους λόγω του ΔΕΚ.

Αυτόματη μετάφραση:

Hello, Is he taking people from other country ? (France)

Tamera

Δεν μπορώ να πω. Σε παρακαλώ γράψε μου μόνος σου.

Καλή τύχη

Αυτόματη μετάφραση:

Όχι, με βοήθησε πολύ τότε, στις αρχές του 2020, όταν όλα άρχισαν να κυλούν και νομίζω ότι είναι πολύ καλός δικηγόρος. Απλώς κάνει καλή δουλειά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και πολλοί εδώ είναι ήδη απελπισμένοι κ.λπ.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Αυτόματη μετάφραση:

It is very nice that he helped you, but stop advertising him on this forum, please. Read the terms here.

Romi

Δεν κάνω διαφήμιση για αυτόν. Η διαφήμιση είναι μόνιμη. Έχω αναφέρει το όνομά του και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εδώ μία φορά, αλλά αυτό δεν είναι διαφήμιση. Δεν είμαι πια εδώ έτσι κι αλλιώς, για να χαλαρώσεις. Αντίο.

Αυτόματη μετάφραση:
Anonymized760

Κάποτε ανέφερε το όνομά του;

Περισσότερο σαν σε συνεχή βρόχο κάθε λίγες εβδομάδες. Είναι εύκολο να το διαβάσετε.

Αυτόματη μετάφραση:

https://www.krone.at/3641467

Πραγματικά ενδιαφέρον τι υπάρχει εκεί, παρακαλώ διαβάστε πλήρως

Αυτόματη μετάφραση:

Εάν κάνετε κλικ στην εγγραφή στο mrgreen, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του DE που τώρα φαίνεται εντελώς διαφορετικός. Πιστεύετε ότι συμβαίνει κάτι; :)

Αυτόματη μετάφραση:

Και αν θέλετε να εγγραφείτε δεν υπάρχει πλέον αριθμός (κωδικός περιοχής) Αυστρία

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan

Έχω μια νομικά δεσμευτική απόφαση γερμανικού δικαστηρίου κατά του Πράσινου Άνθρωπου .. και έκπληξη! Δεν έχει πληρωθεί ακόμα

Αυτόματη μετάφραση:

Αλλά δεν το καταλαβαίνω!! Έχουν έγκυρη γερμανική άδεια και τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γερμανία. γιατί δεν κατασχέθηκαν αυτά; Και γιατί η GGL επιτρέπει σε αυτούς τους «κύρίους» να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στη Γερμανία αν αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις; Εγώ ο ίδιος έχω εκτελεστή απόφαση κατά του Bayton και ούτε αυτοί πληρώνουν 😔

Αυτόματη μετάφραση:
Pinto

Γεια σας καταρχήν!

Το GGL έχει όλα τα έγγραφά μου σχετικά με τη νομιμότητα της απόφασης εδώ και μήνες.

Δεν λένε τι κάνουν με αυτό... Απόσπασμα: «Δεν παρέχουμε καμία ενημέρωση για τις τρέχουσες διοικητικές διαδικασίες»

Και στην περίπτωσή μου εναγόμενος είναι η Mr green ltd. Στη Γερμανία, ο Mr Green λειτουργεί από την 888

Αυτόματη μετάφραση:
harryhugo1982

Καλημέρα!!

ω, θα έπρεπε να παραμείνει μυστικό 😂

Θα κρατήσω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για εσάς και παρακαλούμε να μας ενημερώνετε.

Κρίμα που το καζίνο μου δεν είναι πλέον ενεργό στη Γερμανία, αλλιώς θα είχα προωθήσει τα έγγραφά μου στο GGL...

Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη
Αυτόματη μετάφραση:

https://youtu.be/ms7wNFnkkXA?si=u1Erbz-kWoNCoCtE

Αυτόματη μετάφραση:

Ο δικηγόρος μου μόλις μου πρότεινε μια προσφορά διακανονισμού από το Pokerstars. 25%. Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν απολύτως ανόητο να το αποδεχτώ και απλώς μου επιβεβαιώνει ότι αξίζει να περιμένω γιατί το ίδιο το Pokerstars μπορεί να δει ότι ο πάγος γίνεται λεπτός και θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Αυτόματη μετάφραση:
1...102 103 104...117
Μετάβαση στη σελίδααπό 117 σελίδες

Γίνετε μέλος της κοινότητας

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να προσθέσετε μια ανάρτηση.

Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, νέους κουλοχέρηδες και άλλα νέα