Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 104)

από marketingskislo
|
342.628 προβολές 2.321 απαντήσεις |
|
1...103 104 105...117
Bill55

Ενδιαφέρων! Τώρα τα πράγματα κινούνται επιτέλους. Αν μου γίνει μια τέτοια προσφορά, θα την απορρίψω. Άλλωστε τα λεφτά μου τα περιμένω 4 χρόνια.

Το επιτόκιο του 4% δεν πρέπει να αγνοηθεί. Σύντομα θα είναι τετραψήφιο.

Lg

Αυτόματη μετάφραση:
gtaonlinezocken

Ποια είναι η γνώμη του δικηγόρου;

Αυτόματη μετάφραση:

Δικηγόρος:

"Είμαι λίγο διχασμένος με αυτό. Εάν το ΔΕΚ αποφασίσει, κάτι που όλοι υποθέτουμε, η εκτέλεση πρέπει να είναι ακόμα επιτυχής. Εάν πουν ότι θα παραιτηθούν από τα χρήματα εντελώς σε περίπτωση αμφιβολίας, τότε μπορούν να περιμένουν ήρεμα. Εάν χρειάζονται τα χρήματα βραχυπρόθεσμα, τότε το αντίτιμο είναι διαφορετικό."

Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Εάν το ΔΕΚ αποφασίσει τελικά όπως όλοι κηρύττουν, τότε τα κεφάλαια πρέπει να αποδεσμευτούν. Δεν θα δεχόμουν ποτέ μια τόσο αβάσιμη προσφορά, αλλά είναι δική σας ελεύθερη απόφαση.

Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Είναι πιθανό να μην έχετε ακόμη ένταλμα εκτέλεσης; Σύντομα θα δούμε αν θα περάσουν οι εκτελέσεις.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Γιατί πρέπει να απελευθερωθούν τα κεφάλαια;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Ναι, κέρδισα την υπόθεση και έχω εκτελεστό τίτλο.

Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Διότι εκεί κατατίθενται με τίτλο μέχρι να αποδεσμεύσει το δικαστήριο αυτά τα κεφάλαια

Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Ναι, και δεν διεξάγετε ακόμη εκτελεστικές διαδικασίες; Αυτό συνήθως ξεκινά από τον δικηγόρο. Είναι ενδιαφέρον ότι σκέφτεται ακόμη και να κάνει το 25% ελκυστικό στον πελάτη του χαχα

τέτοιες μαλακίες

Αυτόματη μετάφραση:

Θέλω να πω, γιατί να μην είναι επιτυχής η επιβολή; Δεν είναι τώρα και γι' αυτό έχει εμπλακεί το ΔΕΚ. Έτσι, μετά από μια κρίση, η επιβολή πρέπει να είναι επιτυχής.

Γιατί όμως ο δικηγόρος μου δεν με συμβουλεύει να περιμένω; Αυτό θα σήμαινε 75% περισσότερα χρήματα για το δικηγορικό γραφείο.

Αυτόματη μετάφραση:

Οπότε σίγουρα δεν θα δεχόμουν μια τέτοια πρόταση.

Θα χαιρόμουν αν πλήρωναν ολόκληρο το ποσό και σε αντάλλαγμα θα παραιτούμαι από τους τόκους, διαφορετικά μπορούν να με έχουν.

Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Πηγαίνετε λοιπόν στον ιστότοπο των ecourts και δείτε μόνοι σας πόσες εκτελέσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στην Αυστρία. Ας ελπίσουμε ότι η Γερμανία θα ακολουθήσει επιτέλους το παράδειγμά της!

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan

Δεν θα εγκατέλειπα καν το ενδιαφέρον, αλλιώς θα ήταν μια δημοκρατία μπανανών στην οποία παλεύουμε για κρίσεις

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Περιμένω από το 2022

Ποντάρισμα: 15600 €

Mrgreen: 29000

Lottoland 10200

Ελπίζω ότι κάποιος θα κάνει σύντομα μια πρόταση σύγκρισης (την οποία δεν θα δεχόμουν), θα ήταν καλή αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan

Oke I από το 2021

Αυτόματη μετάφραση:

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.

Θα αρνηθώ την προσφορά.

Η προσφορά μου είναι 100% χωρίς τόκο.

Αυτόματη μετάφραση:

Δικηγόρος:

"Είμαι λίγο διχασμένος με αυτό. Εάν το ΔΕΚ αποφασίσει, κάτι που όλοι υποθέτουμε, η εκτέλεση πρέπει να είναι ακόμα επιτυχής. Εάν πουν ότι θα παραιτηθούν από τα χρήματα εντελώς σε περίπτωση αμφιβολίας, τότε μπορούν να περιμένουν ήρεμα. Εάν χρειάζονται τα χρήματα βραχυπρόθεσμα, τότε το αντίτιμο είναι διαφορετικό."

Αυτόματη μετάφραση:

Γιατί να μην είναι επιτυχής η επιβολή; Δεν καταλαβαίνω.

Λοιπόν, απέρριψα την προσφορά και νιώθω καλά που κάτι συμβαίνει τώρα.

Αυτόματη μετάφραση:

Μου φαίνεται λίγο περίεργο το όλο θέμα...

Επίσης η αντίδραση του δικηγόρου σε αυτό...

Αυτόματη μετάφραση:

Το δικηγορικό μου γραφείο λοιπόν λέει ότι δεν υπάρχει προσφορά και ότι δεν θα υπάρξει προσφορά. Νομίζω ότι αυτή είναι απλώς μια απελπισμένη ιστορία και όπως τόσα πολλά πράγματα δεν είναι αλήθεια. Τι ποσό υποτίθεται ότι είναι; 🤣🤣

Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη
Αυτόματη μετάφραση:
Bill55

Μοιάζει να είναι μια ιστορία που γεννήθηκε από απόγνωση... Οι PKF δεν αναλαμβάνουν πλέον υποθέσεις και υποτίθεται ότι έχετε λάβει μια προσφορά, μπορώ μόνο να γελάσω...

Αυτόματη μετάφραση:
1...103 104 105...117
Μετάβαση στη σελίδααπό 117 σελίδες

Γίνετε μέλος της κοινότητας

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να προσθέσετε μια ανάρτηση.

Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, νέους κουλοχέρηδες και άλλα νέα