Γεια σε όλους, σκέφτηκα να μοιραστώ μια ενημέρωση. Ανέφερα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι με απέρριψε η τράπεζα και κατηγορήθηκα για δόλια δραστηριότητα για αντιστροφές χρεώσεων με χρήση του κωδικού 4840. Νομίζω ότι μπορεί να είχε γίνει αλλαγή στους κωδικούς MCC, καθώς τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία κλιμάκωσης του ζητήματός μου σε καταγγελία με την τράπεζα και κάνω μια διεξοδική έρευνα για να βεβαιωθώ ότι έχω τις πάπιες μου στη σειρά. Σκέφτηκα να κοινοποιήσω αυτόν τον σύνδεσμο που δίνει μια περιγραφή του κωδικού χρέωσης για τον οποίο όλοι μιλάμε, ο οποίος διαφέρει από αυτόν που χρησιμοποιούσα στην αρχική μου αξίωση και τον οποίο πήρα από το πρότυπο που πρόσθεσε κάποιος άλλος σε αυτήν τη ροή πριν από λίγο καιρό.
Ο κωδικός που θα αναφέρω είναι 4849 - δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο. Είμαι σε αποστολή τώρα, είχα αρκετά. Τόσοι πολλοί από εμάς έχουν εξαπατηθεί και εκμεταλλευτεί από αυτούς τους καουμπόηδες και δεν είναι δίκαιο. Είμαστε όλοι στο gamstop για κάποιο λόγο επειδή έχουμε προβλήματα και τα στημένα παιχνίδια τους και η έλλειψη πληρωμών και η διαφάνεια με οδήγησαν σε ένα κυνήγι μαγισσών για να καταργήσω αυτή την παρτίδα.
Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει όλους. Θα συνεχίσω να αναφέρω την πρόοδό μου.
https://www.google.com/amp/s/midmetrics.com/blog/reason-code-4849-exploring-mastercards-questionable-merchant-audit-program%3fhs_amp=true
Hi All, just thought I'd share an update. I mentioned in my last post that I was rejected by the bank and accused of Fraudulent activity for chargebacks using code 4840. I think there might have been a change in the MCC codes as I'm in the process of now escalating my issue to a complaint with the bank and im doing some thorough research of my own to ensure I have my ducks in a row. I thought I'd share this link which gives a description of tbe charge code we are all talking about which differs from the one I used in my original claim which I picked up from the template someone else added to this feed a while back.
The code I'm going to ref is 4849 - see below link. I'm on a mission now, ive had enough. So many of us have been scammed and exploited by these cowboys and its not fair. We're all on gamstop for a reason because we have problems and their rigged games and lack of payouts and transparency has sent me on a witch hunt to take this lot down.
Hope this helps you all. Will keep positing my progress.
https://www.google.com/amp/s/midmetrics.com/blog/reason-code-4849-exploring-mastercards-questionable-merchant-audit-program%3fhs_amp=true
Αυτόματη μετάφραση: