Είχα την αίσθηση από το κυνήγι ότι ήθελαν απλώς να το απορρίψουν και να το βγάλουν έξω, έστειλα έναν τόνο αποδεικτικών στοιχείων πριν στην αρχική μου αξίωση αντιστροφής χρέωσης και τα απέρριψαν εντός 50 λεπτών από την αποστολή, παρόλο που υπήρχαν περισσότερα από μία ώρα αποδεικτικά στοιχεία για περάστε, τους έριξα από μια νέα οπτική γωνία αυτή τη φορά και τους ζήτησα να το εξηγήσουν από την τελική τους, δεν έχουν απαντήσει ακόμα, οπότε σκέφτομαι ότι τώρα έπρεπε πραγματικά να ερευνήσουν αντί να μου στείλουν προκαταρκτική γραπτή απάντηση, επιλέγουν κάτι που δεν είχαν εξετάσει πριν. Αν όντως επιστρέψουν εναντίον μου και το απορρίψουν, έχω αρκετά που νιώθω ότι το FOS θα μείνει δίπλα μου.
Got the feeling from chase they just wanted to reject it and get it out the way, i sent a tonne of evidence before in my initial chargeback claim and they rejected it within 50 minutes of sending, despite there being well over an hour of evidence to get through, i've gone at them from a new angle this time and asked them to explain it from their end, they've yet to reply so i'm thinking now they've actually had to investigate rather than send me a pre written reply, they're picking up on something they didn't look at before. If they do come back at me and reject it i've got enough where i feel the FOS will side with me.
Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη πριν από 1 εβδομάδα
Αυτόματη μετάφραση: