Ναι, είμαι το ίδιο μεγάλο λάκτισμα στο γυμναστήριο και έχω πάει παντού χρησιμοποιώντας τα διάφορα γυμναστήρια, βλέποντας πραγματικά μέρη στα οποία δεν πηγαίνω συνήθως και ήταν πολύ ωραία ξεκινώντας να παρακολουθώ τηλεόραση, κάτι που δεν έκανα πριν βάλω τον εαυτό μου αγοράζοντας πράγματα Μου αρέσει αυτό που αρνήθηκα ο ίδιος όταν σκεφτόμουν τον τζόγο καθώς πάντα μετρούσα φιγούρες τζόγου στο κεφάλι μου, θα ξέρετε τι εννοώ Εξακολουθώ να έχω ψυχικά σημάδια για μια ζωή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα, αλλά αισθάνομαι ακόμα ένα βάρος στους ώμους μου έχασα πολύ περισσότερα στο παρελθόν σε προγράμματα χρέους για 6 χρόνια κ.λπ. τεράστια ποσά έχασαν 70.000 £ και επέστρεψα περίπου 20.000 £ καθώς το διέγραψαν το πιστωτικό μου σκορ καταστράφηκε, αλλά παρόλα αυτά επέστρεψα σαν ανόητος, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω δυνατός, έχω ακόμα δύο προσωπικά δάνεια για να πληρώσω περίπου 6000 £ και πήρα ένα δάνειο έναντι του σπιτιού 23000 £ με χαμηλά επιτόκια, αλλά αυτό είναι τα πράγματα τώρα πολύ καλύτερα όπως πριν ότι ήμουν άλλες 33.000 £ πέρα από αυτό και βρήκα αυτή τη σελίδα και με έσωσε για να είμαι ειλικρινής καθώς νόμιζα ότι θα το δοκιμάσω με την τράπεζα και θα το πάω καλά και λειτούργησε διαφορετικά ήμουν εισερχόμενος σε πρόγραμμα χρέους DAS
Yes im the same big gym kick and been all over the place using the different gyms actually seeing places I do not usually go to which has been great starting watching the tv which I did not do before treating myself buying stuff I fancy the stuff I denied myself when thinking of gambling as I was always counting gambling figures in my head you will probs know what I mean Im still mentally scarred for life but feeling much better but still feel a weight on my shoulders ive lost a lot more in the past been on debt programs for 6 years etc massive amounts lost £70000 and I paid back about £20000 as they write it off my credit score was ruined but I still went back like a fool but right now I feel strong ive still got two personal loans to pay about £6000 and I took a loan against the house £23000 at daft interest rates but this is things now much better as before that I was another £33000 on top of that and I found this page and it saved me to be honest as I thought I will try it with the bank and give it a good go and it worked otherwise I was going into a DAS debt scheme
Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη πριν από 6 ημέρες
Αυτόματη μετάφραση: