Προσπάθησα να κάνω ανάληψη χρημάτων και έκλεισαν τον λογαριασμό μου για 7 εβδομάδες, εβδομάδα 2 Μου είπαν ότι ο λογαριασμός επαληθεύτηκε ότι κανείς δεν θα απαντούσε, τελικά τον ξεκλείδωσαν και μου πήραν όλα τα χρήματά μου, ακόμα δεν είχα email, Live surport δεν ήταν βοήθεια Ζήτησα μερικές δωρεάν δωρεάν περιστροφές στο μεταξύ και μου προσφέρθηκε ένα μπόνους αντ 'αυτού, είπα ότι δεν είχα χρήματα, με ρώτησαν γιατί είπα επειδή το πήρες θα πρέπει να περιμένω μέχρι την ημέρα πληρωμής και μετά με απέκλεισαν απαντήσεις ακόμα χωρίς email ακόμα χωρίς χρήματα, δεν το προτείνω καθόλου, το έκανα μέχρι που προσπάθησα να εξαργυρώσω, πήρα τα χρήματά μου για μήνες και μετά κάντε αυτό
I tried to withdraw money, and they locked my account for 7 weeks, week 2 I was told account verified no one would reply, finally got it unlocked and they took all my money, I still have not had a email, Live surport was no help I asked for some complimentary free spins in the meantime and was offered a bonus in stead, I said I had no money, they asked why I said because you took it I'll have to wait until pay day and then excluded me for my replys still no email still no money, don't recommend at all, I did untill I tryed to cash out, took my money for months then do this