Ναι, αυτό ήταν το γράμμα μου κάτω από το διαφορετικό ποσό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν απλώς αντιτίθενται σε μία από τις συναλλαγές
Αγαπητέ κύριε/κυρία,
Θέλω να αντιταχθώ στην επιστολή του εμπόρου που αναφέρει ότι έλαβα αγαθά από αυτούς.
Θέλω να ζητήσω οποιαδήποτε απόδειξη για μια διαδρομή επικοινωνίας. Δεν έχω λάβει ποτέ αποδείξεις για αυτήν την υποτιθέμενη αγορά εικονικών αγαθών που ονομάζονται skins. Δεν ξέρω τι είναι αυτά ή ποια ανάγκη θα τα είχα ή γιατί θα ξόδευα τεράστια χρηματικά ποσά αγοράζοντας αυτά, ο ιστότοπος δεν μου φαίνεται καθόλου αυθεντικός.
Ζητώ μια διαδρομή ψηφιακής επικοινωνίας για να αποδείξω ότι όντως μου έστειλαν αυτά τα προϊόντα με τη μορφή email ή απόδειξης, καθώς δεν υπάρχει τίποτα στα εισερχόμενά μου. Πρόκειται για παραποιημένα έγγραφα στα οποία δεν γνωρίζω ότι συμμετέχω.
Δεν είχα κανέναν τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω email, καθώς ποτέ δεν ήξερα τι ήταν, καθώς δεν είχα αγοράσει εξαρχής εικονικά skins και δεν έλαβα τίποτα στα εισερχόμενά μου για να απαντήσω.
Προσπάθησα να επαναφέρω τον λεγόμενο κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού μου και δεν έλαβα τίποτα στα εισερχόμενα του email μου γιατί (email) αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχω δημιουργήσει λογαριασμό μαζί τους ανά πάσα στιγμή.
Επίσης, δεν έχω λογαριασμό Steam (επισυνάπτονται αποδεικτικά στοιχεία) που απαιτείται για την πραγματοποίηση αυτού του είδους αγορών.
Ζητώ επίσης να μου δοθούν GDPR και SARS ως αποδεικτικά στοιχεία.
Πρέπει επίσης να προσθέσω ότι αυτή δεν είναι η διεύθυνση IP μου στην επιστολή που παρέχεται (επισυνάπτονται στιγμιότυπα οθόνης)
Με εκτίμηση,
Yes this was my letter below its a different amount as well but not sure if they just object to one of the transactions
Dear Sir/Madam,
I wish to object to the merchant’s letter stating that I received goods from them.
I wish to request any proof of a communication trail; I have never received any receipts at all for this supposed purchase of virtual goods called skins. I do not know what these are or what need I would have for them or why I would spend huge sums of money buying these, the website does not look very authentic at all to me as well.
I request a digital communication trail to prove they indeed sent me these goods in the form of an email or receipt as there is nothing at all in my email inbox. These are falsified documents of which I have no knowledge of participating in.
I had no way of contacting them via email as I never knew what it was as I had not purchased virtual skins in the first place plus nothing was received to my inbox to respond to.
I tried to reset my so-called account password and received nothing to my email inbox for (email) this proves I have made no account with them at any time.
I also do not have a Steam account (evidence attached) which is required to make this type of purchase.
I request a GDPR and a SARS also to be provided to me as evidence.
I also must add that this is not my IP address on the letter provided (screenshots enclosed)
Best regards,
Αυτόματη μετάφραση: