Ακριβώς, το Casino Intense υποδεικνύεται μόνο στην αγγλική έκδοση ενώ για τα άλλα τέσσερα, μπαίνοντας από τον σύνδεσμο σας https://www.casinointense-lofty.com/it/ διαβάζετε αυτό:

"Το CazinoStars λειτουργεί από την Tinietech Holding BV, μια εταιρεία εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Μητρώο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουρασάο με αριθμό εγγραφής 158090. Η Tinietech Holding BV είναι εξουσιοδοτημένη και ελέγχεται από την Αρχή τυχερών παιχνιδιών Curacao και λειτουργεί με την άδεια αρ. GLW20708T κυκλοφόρησε στο Curacao eGaming, με άδεια και ελέγχεται από την κυβέρνηση του Κουρασάο."
Συνεργάζομαι με όλους τους κατόχους άδειας στο Κουρασάο καθώς και με την κυβέρνηση και το Ίδρυμα SBGOK στο Willemstad. Όλοι οι κόμποι θα έρθουν σπίτι για να ξεκουραστούν... Η ομάδα Playzax είχε υποσχεθεί δημόσια ότι θα έκανε τη μεταφορά για να εξισορροπήσει τον λογαριασμό παιχνιδιών μου όπου υπάρχουν τα κέρδη περίπου 2.600,00 €

αλλά σήμερα ένας από τους εκπροσώπους τους που δεν είναι μέλος της Ομάδας (Christian Vip of Live Chat υποστήριξη στο Κεμπέκ - Καναδάς) συνεχίζει να με απειλεί κατηγορώντας με για απάτη και απαιτεί να διαγράψω αυτές τις αληθινές κριτικές!! Εν τω μεταξύ, σίγουρα έχουν αλλάξει όπως συνέβη για την Casino Intense την εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για τις πληρωμές που ήταν η Sterinvest SE στην Ketano Holding LTD...
Αυτόματη μετάφραση: