Λοιπόν, ακούγεται ότι έχετε όλα τα εργαλεία στη διάθεσή σας για να τα κερδίσετε.
Το χρονικό του πλαίσιο είναι 45-60 ημέρες.
Πάνω από 120 μέρες είναι πολύ δύσκολα ειδικά αν πρόκειται για τράπεζες σαν αυτές που αναφέρεις.
Μου είπαν να ανεβάσω το δικό μου στο Revolut ως απάτη αντιστροφής χρέωσης; οπότε τα έκανα 3 φορές και πήρα επαλήθευση είχα πει ότι δεν τα έχεις κάνει ακόμα; Εγκατέλειψα την άλλη τράπεζά μου, απλώς μαζέψτε τα όλα για μένα, ώστε να παίρνουν τα p**s, θα έλεγα ότι δυσκολεύομαι να τα κάνω.
Θα έλεγα ότι όποιος έχει καρδιά θα σε είχε βοηθήσει μέχρι τώρα, αυτό είναι ντροπή!
Πραγματικά ανησυχώ περισσότερο τώρα για το ότι έχω τα χρήματα και πώς θα τα αντιμετωπίσω εάν τα ξανακερδίσω ξανά με τις αντιστροφές χρεώσεων θα πρέπει να είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι λίγο ανήσυχος ναι χαρούμενος αλλά ανήσυχος, αλλά οι συνεδρίες θεραπείας με βοηθούν πολύ να καταλαβαίνω και το μυαλό μου και το να παίρνω επαίνους που δεν έπεσα στον πειρασμό είναι υπέροχο.
Well it sounds like you have all the tools at your disposal to win them.
Its 45-60 days time frame.
Over 120 days its very hard especially if it is banks like the ones you mention.
I was told to raise mine on Revolut as chargeback fraud ? so I did them 3 times and got verification I had they said you have not done them yet ? I gave up my other bank just raise them all for me so they are taking the p**s I would say making it hard to do them I will go back to it eventually but focused on getting the raised ones sorted now its a waiting game
I would say anyone with a heart would have been helping you by now that is a disgrace !
I am actually more worried now about having the money and how I will cope with it if I win it all back again on the chargebacks I should be happy but im a bit worried yes happy but worried but the therapy sessions are helping me a lot to understand it and my mind and getting praise for not falling to temptation is great.
Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη πριν από 6 ημέρες
Αυτόματη μετάφραση: