Μπορώ να πω με ασφάλεια ότι ήμουν τυχερός σήμερα η τράπεζά μου καθώς αντιστροφή χρέωσης 260 συναλλαγές από απατεώνες σήμερα και τώρα μπορώ επιτέλους να τα αφήσω όλα πίσω μου
οι εταιρείες δεν έχουν πληροφορίες για εμένα, καθώς ποτέ δεν επαληθεύτηκα τον εαυτό μου με τους ιστότοπους που έπαιξα και μπορώ τώρα να περιμένω με ανυπομονησία επιτέλους τα Χριστούγεννα
ακόμα περιμένω τις άλλες αντιστροφές χρέωσης από τον εταιρικό μου λογαριασμό που θα διαρκέσουν περισσότερο, αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι ήμουν αρκετά τυχερός σήμερα και μπορώ να συνεχίσω τώρα και να ξεχάσω την περασμένη χρονιά, ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και εύχομαι σε όλους καλή τύχη να αποκτήσετε το δικό σας επιστροφή χρημάτων
i can safely say i have been lucky today my bank as chargeback 260 transactions from there scammers today and now i can finally put this all behind me
the companies have no info on me as i never verified myself with the sites i played and can now look forward to xmas finally
still waiting on the other chargebacks from my company account which will take longer but the main thing is ive been lucky enough today and can move on now and forget this past year thank you to everyone who helped and i wish you all good luck in getting your money back
Αυτόματη μετάφραση: