Γεια σας, κατάλαβα ότι σε αυτές τις περιπτώσεις επιστρέφονται οι καταθέσεις και πολύ περισσότερο λαμβάνοντας υπόψη ότι με αυτά τα 2700 ευρώ που κέρδισαν, συνολικά βγήκα με κέρδη μεταξύ όλων των λογαριασμών.
Τις προάλλες είπες ότι ήταν ένα σύνθετο παράπονο και ξαφνικά έρχεσαι σε μένα και μου λες: παραβίασες τον κανόνα και βιδώθηκες, τι άλλαξε; Είπες μάλιστα ότι ίσως είχα δίκιο και ότι τα λάθη ήταν δικά μου και του καζίνο, αλλά είναι ο παίκτης που αναλαμβάνει όλη τη ζημιά, πραγματικά αστείο
Γιατί με επαναλαμβάνεις σαν το καζίνο που παραβίασε τους κανόνες; Το ξέρω πολύ καλά, αλλά το καζίνο το έσπασε επίσης εφαρμόζοντας τον κανόνα του ΜΟΝΟ όταν κερδίζεις ένα σημαντικό ποσό, νομίζω ότι είναι ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣ Η ΚΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ 500. ΚΑΖΙΝΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ , να δούμε αν ισχύει αυτό με κεφαλαία γράμματα που θα μάθεις μια και καλή για την καταγγελία, ευχαριστώ, χαιρετισμούς
ΥΓ: Πες στον υπεύθυνο της καταγγελίας να το γράψει σωστά μιας και λέει μέσα ότι παραδέχτηκα ότι δημιούργησα λογαριασμούς για να παρακάμψω τα όρια στοιχήματος. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΤΕΙ
Αυτόματη μετάφραση: