Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα. Έκλεψαν περισσότερα από δέκα χιλιάδες πέσος από τον λογαριασμό μου τη στιγμή που ήθελα να κάνω ανάληψη. Αρνήθηκαν την απόσυρσή μου, υποστηρίζοντας ότι τα κέρδισα με μπόνους καζίνο και ότι η διεύθυνση IP είχε ήδη εντοπιστεί από άλλο εγγεγραμμένο άτομο και ότι ήθελα να επωφεληθώ με την εγγραφή λογαριασμών μόνο για να έχω μπόνους και επαλήθευσα ότι ο λογαριασμός μου ήταν πραγματικός στέλνοντας τη φωτογραφία της ταυτότητάς μου και επίσης ότι είχα κερδίσει τα χρήματα στις 4:30 το απόγευμα και τα υποτιθέμενα μπόνους μου έδιναν μέχρι τις 10 το βράδυ. Μην χρησιμοποιήσετε κανένα μπόνους ή κάτι τέτοιο για να κερδίσετε τα χρήματα και χειρότερα, τα χρήματα που κατέθεσα μου έκλεψαν. Έχω αποδείξεις για όλα όσα δείχνουν ότι όλα όσα λέω είναι αληθινά και ότι το καζίνο μου κλέβει τα 10 χιλιάδες πέσος χωρίς καμία δικαιολογία

Πριν μια ώρα ρώτησα το καζίνο αν θα μου έδιναν λύση και δεν απαντούν, αγνοούν τα μηνύματα, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ένα καζίνο που είναι αφιερωμένο στη διάπραξη αυτού του είδους απάτης και που κλέβει από ανθρώπους, εμείς πρέπει να κάνουν κάτι για να σταματήσουν αυτού του είδους οι εγκληματίες που ληστεύουν ανθρώπους με αυτές τις απάτες, ώστε να ακυρώσουν αυτού του είδους τα καζίνο