Λοιπόν, δυστυχώς το έκανα. Πιθανότατα να μην έκανε ούτε μία έρευνα πώς να το αντιμετωπίσει. Αλήθεια τι τους λες;
«Επειδή είπα ότι δεν έχω λάβει owt από το trvrs TREVVERS trevers - αυτά είναι τα 3 που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
Πώς μπορώ να εξηγήσω 25.400 σε 500 καταθέσεις ect σε αυτούς για καλό που δεν λαμβάνουν. Έχω πολλαπλές καταθέσεις 5 χιλιάδων μέσα σε 16 λεπτά η μία από την άλλη και πολλά άλλα.
Αν αλλάξω την ιστορία μου τώρα, δεν θα την αγοράσουν, απλώς θα με γελάσουν και θα κλείσουν τον λογαριασμό μου, νομίζω.
Ο. Τότε θα ξεκινήσει περαιτέρω διαφωνίες.
Σίγουρα έχουν νομική υποχρέωση να παρακολουθούν ύποπτους εμπόρους.
Οι τράπεζες σίγουρα θα επικοινωνούν μεταξύ τους, κάτι που θα σημαδεύει τους απρόβλεπτους εμπόρους;
Well unfortunately I did. An probably went in not doing one research how to tackle it. What do you actually say to them?
'coz I've said I've not received owt from trvrs TREVVERS trevers - that's the 3 they keep using.
How do I explain 25.400 in 500 deposits ect to them for good not recieving. I have multiple deposits of 5k within 16 minutes of each other and many more.
If I change my story now they'll not buy it they'll just fuck me off n close my account I reckon.
The. Al start further disputes then.
Surely they have a legal obligation to monitor suspicious merchants.
Banks will surely communicate with one another an highlight dodgy merchants?
Αυτόματη μετάφραση: