γεια, κέρδισα 40LTC στις 21 Σεπτεμβρίου, μετά μέσα σε μια εβδομάδα πλήρωσαν 11,6LTC, μετά άρχισαν να με πνίγουν με επαλήθευση και να με τροφοδοτούν με υποσχέσεις, η τελευταία απάντηση από αυτούς ήταν στις 15 Νοεμβρίου. Έκανα μια καταγγελία σε άλλο ιστότοπο, γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου, ο διευθυντής απάντησε εκεί και έγραψε ότι θα ασχοληθεί με το θέμα μου προσωπικά, με αποτέλεσμα το θέμα να μην προχωρήσει, ο διευθυντής σταμάτησε να επικοινωνεί, τη χώρα από την οποία παραπονιόμουν , το απενεργοποίησαν, και λίγες μέρες μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου, νομίζω ότι δεν θα πάρω τα υπόλοιπα κέρδη, είναι απάτη
hi, I won 40LTC on September 21, then within a week they paid 11.6LTC, after that they first started to choke me with verification and feed me with promises, the last response from them was on November 15th. I filed a complaint on another site, around mid-February, the manager responded there and wrote that he would deal with my issue personally, as a result the issue did not move forward, the manager stopped contacting, the country from which I was complaining, they turned it off, and a few days my account was blocked back, I think I won’t get the rest of the winnings, it’s a scam
привет, я 21 сентября выиграл 40LTC, далее в течении недели выплатили 11,6LTC, после этого начали сначала душить верификацией, и кормить обещаниями, последний ответ от них был 15 ноября. У меня подана жалоба еще на другом сайте, примерно в середине февраля, из менеджер ответил там и написал что моим вопросом займется лично, по итогу вопрос не сдвинулся, менеджер перестал выходить на связь, страну из которой я регался, они отключили, а несколько дней назад заблокировали мой аккаунт, думаю что остаток выигрыша я не получу, кидалово
Αυτόματη μετάφραση: