εδώ είναι η ιστορία:
Από παιδί είπα στον εαυτό μου - μια μέρα θα μπορέσω να δω τη ζωντανή εκπομπή "Le Cirque de Soleil" -
Ο καιρός πέρασε, άρχισα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και βαθιά στο υποσυνείδητό μου υπήρχε αυτό το αόριστο όνειρο. Στη συνέχεια, μια μέρα πριν από τα Χριστούγεννα, ο συγκάτοικός μου με ζήτησε όλα από το μπλε
-Σου έχω ένα δώρο, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά πριν πες με. έχεις δει το Le cirque de Soleil;
-Φυσικά και τους ξέρω, γιατί ρωτάς; δεν...
-- Ναι, έχω ένα επιπλέον εισιτήριο για σένα Πρώτη θέα στο The Live Show.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Και για να είναι σύντομη η ιστορία. Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που έλαβα ποτέ. Η ειρωνεία αυτού είναι ότι ήταν η τελευταία Έκθεση που είχε η Canadian Corporation πριν σβήσουν λόγω του Covid.
here is the story:
Since i was a kid I said to myself - one day i will be able to see the live show "Le Cirque de Soleil" -
The time passed, I start traveling over the world, and deep in my subconscious there was that vague dream. Then one day before Christmas, My roommate asked me all out of the blue
-I have a gift for you, I don't know if you will like, but before let me know; have you seen Le cirque de Soleil?
-OF course i know them, why you ask, ? don't you...
-- YUp, I have one extra Ticket for you Firs view to The Live Show.
MERRY CHRISTMAS.
And to make the story short. That was the best Christmas Gift i ever received. The irony of that is that was the last Show that Canadian Corporation had before they went out of business because of Covid.
Αυτόματη μετάφραση: