Δεν είχα καμία επίγνωση ότι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί παράβαση ή κάτι άκυρο.
Όταν επαλήθευσα τόσο τον τραπεζικό μου λογαριασμό όσο και τον λογαριασμό παιχνιδιού μου, το Fun88 ενέκρινε τα πάντα με επιτυχία. Εκείνη την εποχή, όλα θεωρούνταν σαφώς έγκυρα και συμβατά.
Γιατί λοιπόν το Fun88 κλείδωσε ξαφνικά τον λογαριασμό μου αργότερα, ειδικά χωρίς καμία προειδοποίηση ή ειδοποίηση εκ των προτέρων;
Αν κάτι δεν πήγαινε καλά, γιατί δεν με ενημέρωσαν ή δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να απαντήσω ή να το διορθώσω;
Πιστεύω ότι αυτό είναι εντελώς άδικο για μένα ως χρήστη που ακολούθησε τις διαδικασίες και είχε ήδη επαληθευτεί.
I was completely unaware that this could be considered a violation or something invalid.
When I verified both my bank account and gaming account, Fun88 approved everything successfully. At that time, everything was clearly considered valid and compliant.
So why did Fun88 suddenly lock my account later, especially without any warning or notification beforehand?
If something was wrong, why didn't they inform me or give me a chance to respond or correct it?
I believe this is completely unfair to me as a user who followed the procedures and had already been verified.
Αυτόματη μετάφραση: