Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε ξεχωριστούς λογαριασμούς στο Fun88. Χρησιμοποιούσαμε τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό για καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων και μοιραζόμασταν την ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο. Ο λογαριασμός "chimsedinang73" (ο δικός μου) έχει ακόμα σχεδόν 12.000 δολάρια ΗΠΑ, ενώ ο άλλος λογαριασμός "chimsedinangqb" (της συζύγου μου) δεν έχει πλέον υπόλοιπο.
Ωστόσο, το Fun88 μπλόκαρε μόνο τον δικό μου λογαριασμό, ο οποίος εξακολουθεί να περιέχει σχεδόν 12.000 δολάρια ΗΠΑ, ενώ ο άλλος λογαριασμός, στον οποίο δεν είχαν απομείνει χρήματα, δεν μπλοκαρίστηκε.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός μου είχε ήδη επαληθευτεί με επιτυχία από την Fun88 — συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης τράπεζας και της επιβεβαίωσης μέσω email. Μάλιστα, αναβάθμισαν τον λογαριασμό μου σε VIP κατάσταση.
Παρόλα αυτά, η Fun88 κλείδωσε οριστικά τον λογαριασμό μου χωρίς καμία προειδοποίηση και αρνείται να μου επιτρέψει να κάνω ανάληψη των χρημάτων μου. Δεν ενημερώθηκα ποτέ για τυχόν παραβάσεις ούτε μου δόθηκε η δυνατότητα να απαντήσω πριν κλειδωθεί ο λογαριασμός.
Τώρα δεν έχω πρόσβαση στα χρήματά μου και δεν έχω σαφή εξήγηση. Θα εκτιμούσα τη βοήθειά σας για την επίλυση αυτού του προβλήματος και την επιστροφή των χρημάτων μου.
My wife and I each had separate accounts on Fun88. We used the same bank account to deposit and withdraw funds, and we shared the same internet connection. The account "chimsedinang73" (mine) still has nearly 12,000 USD, while the other account "chimsedinangqb" (my wife's) no longer has any balance.
However, Fun88 only blocked my account, which still contains nearly 12,000 USD, while the other account, which had no money left, was not blocked.
It's important to note that my account had already been successfully verified by Fun88 — including bank verification and email confirmation. They even upgraded my account to VIP status.
Despite that, Fun88 permanently locked my account without any warning and is refusing to allow me to withdraw my funds. I was never informed of any violations or given any opportunity to respond before the account was locked.
I am now left with no access to my money and no clear explanation. I would appreciate your assistance in resolving this issue and getting my funds back.
Αυτόματη μετάφραση: