Έχει κανείς άλλος κάποια τύχη με αυτά; Θα επικοινωνήσω με τις τοπικές αρχές της χώρας αυτή την εβδομάδα αν δεν έχω λάβει απάντηση.
deserLTD (έστειλα email σε όλους τους εργοδότες τους) καμία απάντηση. - έλαβα επιστροφή χρημάτων από αυτούς μέσω της Monzo τον Αύγουστο, ωστόσο με την πιστωτική κάρτα NatWest και τη Revolut δεν έχω λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων από αυτούς.
Niko Technologies με έδρα το Ταλίν (Έχω βρει σε εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες σε μια διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εξετάζω την υποβολή εκθέσεων και θα συνεχίσω με αυτές στο τέλος της εβδομάδας, αν δεν λάβω απάντηση).
dsolpay (έστειλα email στον swipez πριν από λίγες μέρες, δεν έχω λάβει απάντηση)
anyone else having any luck with these? I am going to contact the countries local authorities this week if I haven’t heard a response.
deserLTD (emailed all there employers) no response . - got a refund by them through Monzo in August, however NatWest credit card and Revolut I have not had the refund from them.
Niko technologies based in Tallinn ( I have found on companies house they are registered at an address in the UK. I am looking at reporting and taking further with these at the end of the week if I don’t hear back.
dsolpay (emailed swipez a few days ago, never heard back)
Αυτόματη μετάφραση: