Πιθανότατα εξαρτάται από το ποσό - το δικό μου κόστιζε πάνω από 20.000 λίρες, οπότε υπάρχουν μόνο τόσες αποδείξεις που μπορούν να στείλουν για να πουν ότι έχω αγοράσει online κρυστάλλους και άλλα σκουπίδια που δεν έχω αγοράσει.
Ήταν σαφές από τις δηλώσεις μου ότι επρόκειτο για τζόγο λόγω του όγκου και του ποσού. Η MBNA ήταν εξαιρετική μαζί μου - είχα ένα πιστωτικό όριο 15.000 που είχε φτάσει στο μέγιστο - μέχρι να επιστρέψουν τα πάντα, έφυγα με 10.000 για τον εαυτό μου. Έτσι, συνολικά 25.000, αυτή ήταν μόνο 1 κάρτα. Η Virgin Money πήρε επίσης 7.500 £ πίσω για μένα. Το παν είναι να είμαι ειλικρινής με τις τράπεζες. Είπα ότι είχα γίνει στόχος επειδή ήμουν ευάλωτος παίκτης - ο ιστότοπος λειτουργούσε παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είπα ότι η πολιτική τους για υπεύθυνο τζόγο δεν υπάρχει, επιτρέποντάς μου έτσι να ξοδέψω 25.000 £ σε 6 μήνες. Έδειξα επίσης αποδεικτικά στοιχεία για ανέφικτα μπόνους, αποτυχημένες αναλήψεις και χαμένες καταθέσεις.
It probably depends on the amount - mine was in excess of £20,000 so there’s only so much proof they can send to say I’ve bought online crystals and other shite that I haven’t bought.
It was clear from my statements that it was gambling due to the volume and amount. MBNA were class with me - I had a 15k credit limit that was maxed out - by the time they refunded everything I walked away with 10k for myself. So 25k total, this was just 1 card. Virgin Money also got £7500 back for me. It’s all about just being honest with the Banks, I said I’d been targeted due to being a vulnerable gambler - the site was operating illegally in the UK, I said their responsible gambling policy doesn’t exist, hence allowing me to spend £25k in 6 months. I also showed evidence of unattainable bonuses, failed withdrawals and missed deposits