Έλαβα επιστροφή χρημάτων από την GOLDUK σήμερα το πρωί. Γνωρίζω ποιοι είναι οι επεξεργαστές πληρωμών, αλλά δεν μπορώ να κοινοποιήσω ακόμα, καθώς περιμένω περισσότερες επιστροφές χρημάτων και δεν θέλω να το θέσω σε κίνδυνο.
I got refunded by GOLDUK this morning. I know who the payment processors are but can’t share yet as I am waiting for more refunds and don’t want to jeopardise it
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 εβδομάδες
Γεια σας! Μπορείτε να μας δώσετε κάποια ιστοσελίδα ή να μας πείτε ποιος επικοινωνεί μαζί μου, επειδή η τράπεζά μου μου δίνει 10 ημέρες για να επικοινωνήσω μαζί τους. (Golduk). Μπορείτε παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο; [email protected]
Hello! Can you give us any website or tell us who contact because my bank give me 10 days to contact them. (Golduk). Can you please contact me on. [email protected]
Δεν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, δημιούργησαν ψεύτικα πορτοφόλια και προσποιήθηκαν ότι χρησιμοποίησα την πλατφόρμα τους, ενώ για να κάνεις κατάθεση πρέπει να επαληθεύσεις τον εαυτό σου. Απευθύνθηκαν σε μια εταιρεία για τραπεζική μεταφορά. Νόμιζα ότι ήταν πληρωμή με κάρτα και εμφανίστηκε ως τραπεζική μεταφορά μέσω openpayd απευθείας σε αυτούς.
Won't refund me they created fake wallets and made out I used their platform when to even deposit you have to verify yourself. They went through a company for a bank transfer. I thought it was a card payment and it appeared as a bank transfer through openpayd directly to them.
Πριν από πόσο καιρό λάβατε επιστροφή χρημάτων παρακαλώ; Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την απάντησή σας. Επίσης, τι τους γράψατε;
How long ago did you get a refund please? Would really appreciate your reply. Also what did you write to them??
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 εβδομάδες
Πριν από περίπου 4-5 εβδομάδες. Έλαβα τις επιστροφές χρημάτων αμέσως, σε λιγότερο από 1 ώρα περίπου. Δεν απαντούν καθόλου, απλώς στέλνουν επιστροφές χρημάτων.
About 4-5 weeks ago. I got the refunds instantly less than 1 hour or so. They don't reply at all just send refunds
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.