Έλαβα επιστροφή χρημάτων από την GOLDUK σήμερα το πρωί. Γνωρίζω ποιοι είναι οι επεξεργαστές πληρωμών, αλλά δεν μπορώ να κοινοποιήσω ακόμα, καθώς περιμένω περισσότερες επιστροφές χρημάτων και δεν θέλω να το θέσω σε κίνδυνο.
I got refunded by GOLDUK this morning. I know who the payment processors are but can’t share yet as I am waiting for more refunds and don’t want to jeopardise it
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 56 λεπτά
Γεια σας! Μπορείτε να μας δώσετε κάποια ιστοσελίδα ή να μας πείτε ποιος επικοινωνεί μαζί μου, επειδή η τράπεζά μου μου δίνει 10 ημέρες για να επικοινωνήσω μαζί τους. (Golduk). Μπορείτε παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο; [email protected]
Hello! Can you give us any website or tell us who contact because my bank give me 10 days to contact them. (Golduk). Can you please contact me on. [email protected]
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.