Τι λένε οι άνθρωποι στο consoletitans για επιστροφή χρημάτων; Δεν μου επιστρέφουν καθόλου χρήματα και στέλνω μηνύματα κάθε μέρα. Παρακαλώ στείλτε μου email στο [email protected]
What do people say to consoletitans for refund? They are not refunding me at all and I am messaging every day. Please email me on [email protected]
Mobilium, έχει κανείς πληροφορίες για το πώς να επικοινωνήσω μαζί τους; Η τράπεζά μου αρνείται να μου επιστρέψει χρήματα! Μου χρωστάει μια μικρή περιουσία!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Hope everyone is well.
Mobilium anyone got any info how to contact them? My bank are refusing to chargeback! They owe me a small fortune!
Δεν έχω κανένα αποτέλεσμα με την Docean, μου απάντησαν λέγοντας ότι δεν φταίνε αυτοί και ότι θα το διαβιβάσουν στους δικηγόρους αν συνεχίσω να επικοινωνώ.
i’m getting absolutely nowhere with docean they replied back stating it’s not them and it’ll be passed to lawyers if i keep contacting
Γεια σου Σάρα, μόλις ανέφερα και εγώ το θέμα της αντιστροφής χρέωσης του VFlow, απάντησαν ή τελικά έλαβες επιστροφή χρημάτων μέσω της αντιστροφής χρέωσης.
Hi Sarah i’ve just raised VFlow chargeback too did they respond or did you end up getting refunded through the chargeback.
consoletitans (ανταλλάσσω μηνύματα κάθε μέρα αλλά χωρίς τύχη)
sonect (δεν επιστρέφεται ακόμα)
solarbee (δεν επιστρέφονται χρήματα ακόμα)
PLR*NovaArcade
k2p
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να πάρω πίσω τα χρήματά μου, δεν με πειράζει να πληρώσω μια μικρή αμοιβή. Απλώς θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου αντί να τα κυνηγάω συνεχώς. Παρακαλώ στείλτε μου email. [email protected]
I'm waiting for the following
consoletitans (messaging every day but no luck)
sonect (still no refund)
solarbee (still no refund)
PLR*NovaArcade
k2p
If anyone can successfully help me get my money back I don't mind paying a small reward. I just want to get my life back rather than constantly chasing these up. Please email me [email protected]
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.