Definitely! Just send them an email. Yeah i need Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly
Αυτόματη μετάφραση:
LizzieCG
kristaasle038
Diamond
kristaasle038
πριν από 7 μήνες
Fingers crossed! Il see if I can find any of those
Αυτόματη μετάφραση:
Emyjay20
LizzieCG
Χρυσό
LizzieCG
πριν από 7 μήνες
Hey did you end up getting the API access?
Αυτόματη μετάφραση:
LP2710
kristaasle038
Χρυσό
kristaasle038
πριν από 7 μήνες
What do you tell them in the mails?
Αυτόματη μετάφραση:
Emyjay20
Χρυσό
kristaasle038
πριν από 7 μήνες
Σίγουρα! Απλώς στείλτε τους ένα email. Ναι, χρειάζομαι Wordi, Hupeiwe, πορτοφόλι Sp, imgvibes, Invcrly.
Definitely! Just send them an email. Yeah i need Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες
Pretty sure INVCRLY is Invoicerly
GET STUFFED LTD
Reg: 15673179
Flat 21 County Chambers,
1 Drapery, Northampton,
United Kingdom, NN1 2ET
info(@)invoicerly.co.uk
https://www.invoicerly.co.uk/
Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
Praky
Diamond
Materialgirl84
πριν από 1 έτος
Ναι, αλλά δεν χρησιμοποίησα το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατάργησης ροής που έχουν δημοσιεύσει όλοι εδώ. Έστειλα email σε περίπου 9 διαφορετικές διευθύνσεις email, συμπεριλαμβανομένων δύο ατόμων! Οπότε δεν ξέρω πώς και από ποιον μου επιστράφηκαν τα χρήματα. Αν μου στείλεις το email σου θα σου στείλω αυτά που χρησιμοποίησα
Yeh but I didn’t use the destream email everyone has been posting on here. I emailed about 9 different email addresses including two person ones! So I don’t know how or whom I was refunded from. If you send me your email I’ll send the ones I used
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες
Γεια σας, θα μπορούσατε επίσης να μου στείλετε τις διευθύνσεις email που χρησιμοποιήσατε για να λάβετε επιστροφή χρημάτων από την Destream;
[email protected], they don’t reply though and when they do they’re really rude, I’ve messaged them all on LinkedIn too, I’ve just done a chargeback through my bank
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.