Σονέκτικατ
Βερτ
Σολάρμπι
Bigedirect
Πάλβαλετ
A55 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / A55 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
NEXBRIC.NET
Onlte/Onltroe (δεν ξέρω πώς ή γιατί, καθώς δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ με κανέναν σχετικά με αυτά, επειδή ήταν μόνο 3 συναλλαγές)
Fillex.net
Παμπ Prince
Betterhash.io
Αποπαθητικοποίηση
Anase Αφρική
Αν κάποιος είναι καινούργιος εδώ, αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή, θα ήταν πότε και αν λάβετε επιστροφές χρημάτων, μην το επιστρέψετε σε άλλον ιστότοπο, γιατί αυτό έκανα εγώ, ανόητο, αλλά είναι ο εθισμός, έχω χάσει χιλιάδες και χιλιάδες που δεν μπορώ να πάρω πίσω, οι περισσότεροι από τους εμπόρους που δεν επιστρέφουν χρήματα είναι όλοι οι πιο ακριβοπληρωμένοι μου 😫😫 Μακάρι να ήταν τώρα η στιγμή που θα έπαιρνα τις επιστροφές μου γιατί θα το κρατούσα αυτή τη φορά.
Sonect
Wert
Solarbee
Bigedirect
Palwalett
A55 TECH / A55 PAY SAME COMPANY
NEXBRIC.NET
Onlte/Onltroe ( dont know how or why as never contacted anyone regarding them coz was only 3 transactiins )
Fillex.net
Prince pub
Betterhash.io
Depasify
Anase africa
If anyone new here if i can give advice it would be when and if you get refunds dont give another site it back , coz thats what i did , stupid ano but its the addiction , ave got thousands upon thousands lost that i cant get back , most of the merhcants who dont refund are all my highest ones 😫😫 wish now was the time i got my refunds because i would keep it this time
Αυτόματη μετάφραση: