Ναι - λέει εντελώς ανοησίες - λέει ότι του έχουν επιστραφεί τα χρήματα από την Kryptonim - και μετά ζητάει τις διευθύνσεις email των ανθρώπων, στέλνει ένα email λέγοντας ότι χρεώνει για τις υπηρεσίες του για να τους βοηθήσει να λάβουν επιστροφή χρημάτων - αυτές είναι εντελώς ανοησίες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εμπιστοσύνης παρεμπιπτόντως, απλώς δεν μου αρέσουν οι ψεύτες και οι άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ήδη ευάλωτους ανθρώπους. Προσφέρει μια ψεύτικη υπηρεσία και προσπαθεί να κερδίσει από αυτήν - αυτό σίγουρα αποτελεί παραβίαση της πολιτικής του φόρουμ. Το μόνο που ζήτησα ήταν κάποιες αποδείξεις, δεν προσκόμισε κανένα email και δεν έστειλε email ζητώντας χρήματα. Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά και θα την υποστηρίξω.
Yes - he is talking complete rubbish - saying he’s been refunded by Kryptonim- then asking for people’s email addresses, sending an email saying he charges for his services to assist them in getting a refund - that’s complete Rubbish. I have zero trust issues by the way, I just don’t like liars and people that try and take advantage of already vulnerable people. He’s offering a fake service and trying to profit From it - that is surely a breach of the forum policy. All I asked was for some proof, he didn’t produce any an sent emails asking for money. I don’t like that behaviour and I’ll stand by that.

Ψεύτικο;

Μπορείτε να ενημερώσετε όλους ότι αυτό είναι επίσης ψεύτικο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;