Ζητώ επίσημα την πλήρη επιστροφή των πληρωμών που διεκπεραιώθηκαν μέσω της πλατφόρμας σας.
Αναφορά κίνησης τραπεζικού λογαριασμού:
Αυτές οι συναλλαγές διεκπεραιώθηκαν παρά τον ενεργό αποκλεισμό μου από τον τζόγο στην τράπεζά μου. Είναι σαφές ότι η πλατφόρμα σας χρησιμοποιήθηκε για την παράκαμψη της προστασίας των καταναλωτών, επιτρέποντας τον τζόγο από ένα ευάλωτο άτομο, κάτι που συνιστά σοβαρή παραβίαση του καθήκοντος επιμέλειας και μπορεί να ισοδυναμεί με διευκόλυνση του ανεύθυνου τζόγου.
Απαιτούμενες ενέργειες
1. Άμεση επιβεβαίωση του τελικού προορισμού αυτών των κεφαλαίων.
2. Πλήρης αντιστροφή/επιστροφή χρημάτων όλων των συναλλαγών που αναφέρονται παραπάνω στην αρχική μου μέθοδο πληρωμής.
Νομικές και κανονιστικές επιπτώσεις
Η μη συμμόρφωση δεν θα μου αφήνει άλλη επιλογή από το να παραπέμψω το ζήτημα στην εξής διεύθυνση:
Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA) – για παραβίαση του καθήκοντος επιμέλειας και των υποχρεώσεων προστασίας των καταναλωτών
Ρυθμιστική Αρχή Συστημάτων Πληρωμών (PSR) – για μη αποτροπή κακής χρήσης της πλατφόρμας σας
Σχετικές διεθνείς ρυθμιστικές αρχές στην περιοχή δικαιοδοσίας λειτουργίας σας
Πιθανή αγωγή για ανάκτηση χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων αποζημιώσεων για οικονομική ζημία, αμέλεια και διευκόλυνση απαγορευμένης δραστηριότητας
Αναμένω γραπτή απάντηση και πλήρη επίλυση εντός 7 ημερολογιακών ημερών. Η μη συμμόρφωση θα με υποχρεώσει να απευθυνθώ αμέσως σε όλες τις αρμόδιες αρχές και να ασκήσω ένδικα μέσα.
Αυτή είναι μια επίσημη ειδοποίηση· σας προτρέπω να την αντιμετωπίσετε σοβαρά.
Ειλικρινά,
Το στέλνω σε όλους τους εμπόρους, αλλά μην χρησιμοποιείτε το πρότυπό μου, καλύτερα να το αλλάξετε λίγο μόνοι σας.
I am formally requesting a full refund of payments processed through your platform.
Bank Statement Reference:
These transactions were processed despite my active gambling block with my bank. It is clear that your platform was used to circumvent consumer protections, allowing gambling by a vulnerable individual, which constitutes a serious breach of duty of care and may amount to facilitation of irresponsible gambling.
Actions Demanded
1. Immediate confirmation of the final destination of these funds.
2. Full reversal/refund of all transactions listed above to my original payment method.
Legal and Regulatory Implications
Failure to comply will leave me no option but to escalate the matter to:
UK Financial Conduct Authority (FCA) – for breach of duty of care and consumer protection obligations
Payment Systems Regulator (PSR) – for failure to prevent misuse of your platform
Relevant international regulators in your operating jurisdiction
Potential civil action to recover funds, including damages for financial harm, negligence, and facilitation of prohibited activity
I expect a written response and full resolution within 7 calendar days. Non-compliance will compel me to escalate immediately to all applicable authorities and pursue legal remedies.
This is a formal notice; I urge you to treat it seriously.
Sincerely,
I send this to all merchants , but dont use my template best to switch it up abit for yourself
Αυτόματη μετάφραση: