Έχω άφθονο χρόνο στη διάθεσή μου για να πάρω πίσω τα χρήματά μου από τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο.
Η τελευταία μου υπόθεση στέφθηκε με επιτυχία, με την υποβολή της διαφοράς στην τράπεζα, η οποία απορρίφθηκε. Στη συνέχεια, υπέβαλα καταγγελία, η οποία απορρίφθηκε και πάλι.
Το τελευταίο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με την AFCA, την οποία είναι ο οικονομικός διαμεσολαβητής στην Αυστραλία. Αφού υπέβαλα την καταγγελία στην AFCA, η τράπεζα έκλεισε και μου επέστρεψε τα χρήματα, επειδή τα έξοδα διαχείρισης υποθέσεων μπορεί να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 500 δολάρια.
Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά νιώθω άσχημα που η τράπεζα ανέλαβε την ευθύνη και με πλήρωσε ως χειρονομία καλής θέλησης.
Κάνω το ίδιο πράγμα με μια διαφορετική τράπεζα και ελπίζω να αποσυρθούν κι αυτοί όταν καταθέσω μια υπόθεση AFCA. Δεν είπα ψέματα και είπα στην τράπεζα ότι έπαιξα τζόγο, ενέκρινα τη συναλλαγή και μετά έχασα την κατάθεσή μου.
Η δική μου περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, επειδή η τράπεζα γνωρίζει ότι έχω κάποια αναπηρία και ενδέχεται να μην έχω τις σωστές δεξιότητες λήψης αποφάσεων.
Θα ήθελα πολύ να κυνηγήσουν τους καθάρματα για να πάρουν τα χρήματα πίσω μέσω Mastercard. Απλώς είπαν ότι χρειάζεται πολύς χρόνος και είναι πιο γρήγορο να σας επιστρέψουμε τα χρήματα μόνοι μας.
I have plenty of time on my hands to get money back from online gambling.
My last case was successful by lodging the dispute with the bank which was declined. I then lodged a complaint case which once again was declined.
The last thing I did was contact AFCA which is the financial ombudsman in Australia. After I lodged the complaint with AFCA the bank folded then refunded me the money because case management fees can be way over $500
It does take a lot of energy but I do feel bad that the bank took responsibility and paid me as goodwill gesture.
I am doing the same thing with a different bank and hopefully they will fold too when I log an AFCA case, I did not lie and told the bank I gambled, authorised the transaction then lost my deposit.
My case is a bit different because the bank knows I have a disability and may not make correct decision making skills.
Would have loved them to chase the bastards to get the money back through Mastercard. They just said takes too much time and faster to return your money ourselves
Αυτόματη μετάφραση: