Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 134)

535.080 προβολές 2.680 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...133 134 135
Προσθήκη ανάρτησης
voizua92
πριν από 2 μήνες

Απόλυτα σωστό, το βλέπω κι εγώ με τον ίδιο τρόπο!

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 2 μήνες

Ω, ναι, κάτι έχει συμβεί. Ο Φίτικο προφανώς προετοιμάζεται. Ο κ. Γκρε δεν πληρώνει, η Interwett αγνοεί πρόσφατα τις αποφάσεις της Αυστρίας, οπότε κάτι συμβαίνει προφανώς. Αυτό πιθανότατα ήταν προγραμματισμένο και συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε με ευφορία ότι με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ολόκληρη η ΕΕ είναι ένα αστείο και τίποτα δεν λειτουργεί.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Στην πραγματικότητα, από την αρχή ήμασταν όλοι απλώς κομπάρσοι σε ένα ανεκμετάλλευτο σχέδιο που μπορεί να πετύχαινε, και αυτοί έβγαλαν τα χρήματα και εμείς πήραμε κάποια πίσω.

Ποτέ δεν ήταν τόσο σαφές όσο μας το παρουσίαζαν πάντα οι δικηγορικές εταιρείες, και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με όλο αυτό. Τώρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι μηνύουν, και τα καζίνο ουσιαστικά το σκάνε επειδή δεν υπάρχουν καν γραφεία στη Μάλτα σε ορισμένα μέρη, και δεν παραδίδουν περιουσιακά στοιχεία για κατάσχεση.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Από την άλλη πλευρά, και αυτό είναι απολύτως δίκαιο, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να ασκήσουμε αγωγή για να ανακτήσουμε τις απώλειές μας. Προσωπικά, θέλω απλώς να μπορέσουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο έως το 2026, παρόλο που πιστεύω ότι αυτό δεν θα συμβεί νωρίτερα από το 2027. Υποψιάζομαι ότι για πολλούς που έχουν ήδη κερδίσει στο Περιφερειακό Δικαστήριο και των οποίων οι υποθέσεις έχουν πλέον ανασταλεί στο Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο, οι εφέσεις (υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν γίνει σοβαρά σφάλματα στις διαδικασίες του Περιφερειακού Δικαστηρίου) θα απορριφθούν γρήγορα!

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 2 μήνες

Ναι, επειδή τα δικηγορικά γραφεία χρειάζονταν ακριβώς το είδος των ηλιθίων σαν εμάς για να εφαρμόσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους, χαχα!

Η Αυστρία ήταν χρόνια μπροστά από τη Γερμανία με τις αγωγές και τις αποφάσεις της.

Κάποιοι έχουν αποφάσεις και εκτελεστικά διατάγματα του Ανώτατου Δικαστηρίου που ισχύουν σε ολόκληρη την ΕΕ εδώ και χρόνια, ισχύουν για 30 χρόνια, και κανείς δεν έχει δει ούτε ένα σεντ. Τουλάχιστον, δεν γνωρίζω ούτε μία θετική αναφορά για την είσπραξη του πλήρους ποσού. Υπάρχει μόνο μία αναφορά ότι εισπράχθηκε μερική πληρωμή και στη συνέχεια ο κ. Gre** διέκοψε τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, και αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε...

Πιστεύω λοιπόν ότι ακόμα κι αν η έφεση απορριφθεί, θα πάρει μια αιωνιότητα. Θα πρέπει να περάσετε από τη νομική διαδικασία στη Μάλτα προτού καν εκδοθεί απόφαση. Θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε χρόνια και μέχρι τότε μπορεί να έχουν εξαφανιστεί όλα. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά περιμένω σχεδόν πέντε χρόνια τώρα και είναι πρακτικά απελπιστικό. Τα δικηγορικά γραφεία δεν μου δίνουν πλέον καμία ανατροφοδότηση ή πληροφορία.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 2 μήνες

Ομιλία! 👍

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

file

Οι άνθρωποι στη Μάλτα μπορούν να τρώνε καλύτερα από εμάς χάρη στα χρήματά μας.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Σε ποιους παρόχους αναφέρεσαι;

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 2 μήνες

Κύριος Γκρε** και Ιντερβέτ**

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

MrGelb και LeoVegan

Αυτόματη μετάφραση:
abelingleakamp
πριν από 2 μήνες

Ναι, δεν χρειάζεσαι απαραίτητα πανεπιστημιακό πτυχίο για να είσαι έξυπνος και να εκμεταλλεύεσαι τους ανθρώπους και να βγάζεις χρήματα.

Υπάρχουν επίσης συστήματα που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ζουν όπως οι πολιτικοί μας, χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο ή βοήθεια.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 2 μήνες

N1 interactive ΕΠΕ

Νομίζω ότι είμαι σχεδόν ο μόνος εδώ εναντίον αυτής της ομάδας καζίνο 😀

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Χρησιμοποιώ την ίδια διαδικασία στο PokerStars. Μου παίρνει πολύ χρόνο. Αλλά τα πράγματα φαίνονται καλά αυτή τη στιγμή. Αν χρεοκοπήσει ο bill55, θα είμαι από τους πρώτους. Οι συγκρίσεις είναι σίγουρα εκτός συζήτησης για μένα μετά από έξι χρόνια!

Αυτόματη μετάφραση:
TSGJokerstars
πριν από 2 μήνες

Πήρα επίσης την πληροφορία από το δικηγορικό γραφείο, ότι είναι από τα πρώτα, αλλά έχω διαβάσει και αναφορές ότι τα κατατεθειμένα κεφάλαια δεν είναι ασφαλή εκεί σε περίπτωση αφερεγγυότητας. Τουλάχιστον, αυτό διάβασα, και ένας δικηγόρος έγραψε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά σχετικά με αυτό στο LinkedIn...

Αλλά ακόμα κι αν είσαι από τους πρώτους; Πόσο δίκαιο είναι αυτό για τους άλλους που επίσης περίμεναν χρόνια; Από πού πήρες αυτές τις πληροφορίες και πότε θα συμβεί; Το C683/24 δεν έχει καν ημερομηνία και μπορούν να μεταφέρουν κεφάλαια εξίσου εύκολα με το Tipic**, για παράδειγμα.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 2 μήνες

Το αν αυτό είναι δίκαιο ή όχι, δεν μπορώ και δεν θα το κρίνω εγώ. Μόνο τα γεγονότα έχουν σημασία εδώ. Το γεγονός είναι ότι είμαι η πρώτη δοκιμαστική υπόθεση που έχει κατατεθεί από λειτουργό δημόσιας υγείας κατά του Νόμου περί Τρανς. Όταν ολοκληρωθεί η υπόθεσή μου, το ίδιο θα ισχύει και για τους άλλους. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό;

Δεν θα σχολιάσω και δεν θα σχολιάσω περαιτέρω επί του θέματος.

Αυτόματη μετάφραση:
TSGJokerstars
πριν από 2 μήνες

Αυτό ισχύει, και είμαι κι εγώ ένας από αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χρήματα θα πληρωθούν αν ανατραπεί το νομοσχέδιο 55.

Σίγουρα το ελπίζω κι εγώ, αλλά δεν είναι τόσο σίγουρο όσο νομίζουν κάποιοι.

Δεν θέλω να σου χαλάσω την ευφορία.

Επιπλέον, εκκρεμεί έφεση στην Advofin, η οποία υποτίθεται ότι θα εκδικαστεί στα τέλη Οκτωβρίου. Εσείς ήσασταν; Η υπόθεση Gerhard P**** αναφέρθηκε και αναφέρθηκε ακόμη και στην εφημερίδα Malta News, και αυτή ήταν η ετυμηγορία του Φεβρουαρίου, η οποία χάθηκε και απορρίφθηκε.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
Αυτόματη μετάφραση:
1...133 134 135
Μετάβαση στη σελίδααπό 135 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.