Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 133)

542.037 προβολές 2.695 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...132 133 134135
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 2 μήνες

Η Rootz μετονομάζεται σε Wildz Group, στοχεύοντας στην ανάπτυξη https://share.google/F8hI92zAAqQx0XoTW

Θα έχει αυτό κάποια επίπτωση σε όσους έχουν μηνύσει την Rootz Limited;

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 2 μήνες

Είναι η whdg σε πτώχευση;

Αυτόματη μετάφραση:
fros7byte
πριν από 2 μήνες

Δεν ξέρω σίγουρα.

Ο ιστότοπος δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Είναι αδύνατο να επικοινωνήσετε με κανέναν. Ο αριθμός τηλεφώνου φαίνεται επίσης να είναι εκτός λειτουργίας. Δεν απαντώνται τα email.

Είναι όλα πολύ περίεργα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Κέρδισα επίσης μια υπόθεση κατά της Rootz Ltd. στο Περιφερειακό Δικαστήριο, αλλά η έφεση στο Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο ανεστάλη εν αναμονή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Η Rootz Ltd. έχει θεωρηθεί στο παρελθόν αξιόπιστη όσον αφορά τις πληρωμές κατόπιν νομικά δεσμευτικών αποφάσεων.

Αλλάζει μόνο το όνομα ή μήπως υπάρχει κάτι περισσότερο;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς την αναφορά, γι' αυτό και η ερώτηση.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Έχει ρωτήσει κανείς δικηγόρο αν υπάρχουν άλλοι τρόποι για να επιβάλει την κρίση του; Τα πράγματα στη Μάλτα φαίνονται ολοένα και πιο απελπιστικά και φαίνεται ότι οι πάροχοι χρησιμοποιούν αυτόν τον χρόνο για να κρύψουν τα χρήματα, οπότε ό,τι και να κάνετε, είστε πάντα ένα βήμα πίσω. Ακόμα και οι δικαστικές αποφάσεις είναι άχρηστες τώρα, επειδή δεν θα πληρώσουν ούτως ή άλλως.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Τα πράγματα φαίνονται καλύτερα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πράγματι κάποια πρόοδος και αναδύεται μια μικρή ελπίδα!

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 2 μήνες

Λοιπόν, σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ακόμη και με τους μεγάλους παρόχους δεν είναι βέβαιο εάν θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για την εξόφληση του χρέους.

Αυτό βγάζει νόημα, δεδομένων των διαφθορών που κρύβονται πίσω από αυτό, όπως φαίνεται στις διαρροές των χαρτιών του καζίνο. Απλώς αγοράζουν χρόνο και, όταν έρθει η ώρα, θα μεταφέρουν χρήματα εκ των προτέρων και δεν θα υπάρχει τίποτα εκεί. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται με ορισμένους μεγάλους παρόχους αυτή τη στιγμή. Φαίνεται να προετοιμάζονται σκόπιμα για αυτό. Η Interwett** υποτίθεται ότι πάντα συνέκρινε προσφορές και όταν διάβασα την έκθεση σήμερα, μπορούσα ήδη να μαντέψω ποια πορεία θα ακολουθήσουν τώρα... πιθανώς ο κ. Green. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι, παρά το γεγονός ότι κατέχει τίτλο σε ολόκληρη την ΕΕ, δεν μπορείς να πάρεις τίποτα μέχρι να πάρει μια απόφαση κάποιος τυχαίος, και ακόμη και τότε, είναι ξανά ένα βήμα μπροστά επειδή στη συνέχεια πρέπει να μηνύσεις την άλλη εταιρεία του ομίλου... αυτό μπορεί να διαρκέσει χρόνια κάθε φορά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Η απόφαση του ΔΕΚ σχετικά με την υπόθεση C-440/23 αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2026. Ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η απόφαση θα ληφθεί στις αρχές του 2026. Η ανασταλμένη διαδικασία θα συνεχιστεί στη συνέχεια. Εάν η απόφαση είναι υπέρ του παίκτη και η έφεση στο Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο απορριφθεί, μόνο το νομοσχέδιο 55 θα παραμείνει ως εμπόδιο. Ελπίζω ότι τα διαδικτυακά καζίνο με γερμανική άδεια θα διευθετήσουν την αξίωση.

Δεν υπάρχει τίποτα νέο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει αρκετά, έτσι δεν είναι;

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 2 μήνες

https://www.krone.at/3949553

Ορίστε η αναφορά από την Tipico απευθείας από τη Μάλτα, ή μάλλον, όπως εξηγείται ξανά από τον δικηγόρο τους, και αυτό που κάνουν είναι στην πραγματικότητα ένα σκάνδαλο.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 2 μήνες

Το βλέπω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο…

Τα χρήματα έχουν τελειώσει προ πολλού.

Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 2 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 2 μήνες

Ναι, μέχρι στιγμής δεν νομίζω ότι υπάρχει καν επίσημα στους λογαριασμούς. Είναι όλοι τόσο διεφθαρμένοι. Ό,τι και να αποφασίσουν, δεν θα πάρουν ποτέ όλοι τα χρήματά τους, πρέπει να είσαι ειλικρινής γι' αυτό. Και μέχρι τώρα είμαι έξαλλος με τα επιχειρηματικά μοντέλα των δικηγόρων. Πάντα λένε ότι όλα είναι τόσο εύκολα, και υποθέτουν ότι οι διακανονισμοί είναι πολύ, πολύ πιθανοί, και μπλα μπλα, και μετά όλα είναι ανοησίες. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά έχω δύο καζίνο και δεν έχω δει ούτε δεκάρα από κανένα από αυτά, χαχα.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 2 μήνες

Θα γίνει μια γενική σύγκριση, θα δείτε...

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Advofin... ας πούμε ότι ο MrGelb τους δίνει 1 εκατομμύριο και μπορούν στη συνέχεια να το μοιράσουν αναλογικά. Έτσι θα λειτουργήσει.

Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 2 μήνες

Και οι OCs θα πουν ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο διαθέσιμο, και οι PFs θα το δεχτούν επειδή θέλουν/χρειάζονται χρήματα...

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Θα χαρώ πολύ όταν όλο αυτό τελειώσει επιτέλους. Τώρα πρέπει να συνεχιστεί στο δικαστήριο και μετά θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον και ποιοι πάροχοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μετά την απόφαση του ΔΕΚ και ποιοι όχι. Στην περίπτωσή μου, ελπίζω ότι η Rootz Limited απλώς θα πληρώσει το ποσό, ώστε να μπορέσω επιτέλους να το αφήσω πίσω μου και να γυρίσω την πλάτη μου στα online καζίνο για πάντα.

Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 2 μήνες

Ναι, αλλά αν ήδη κινείστε νομικά και εκτελείτε μια δικαστική απόφαση, δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε αυτόν τον άθλιο διακανονισμό. Τους έγραψα απευθείας ότι αν αποδεχόμουν οτιδήποτε, θα ήταν μόνο το συνολικό ποσό συμπεριλαμβανομένων των τόκων. Δεν θα αποδεχόμουν ποτέ το υπόλοιπο ποσό λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονής και δεν μπορούν απλώς να το αποδεχτούν χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 2 μήνες

Λοιπόν, όσοι πήραν τα χρήματά τους νωρίτερα θα τα λάβουν, και οι άλλοι όχι επειδή δεν έχουν απομείνει... έτσι θα γίνει ούτως ή άλλως, αφού ένα μέρος τους κατατίθεται στη Μάλτα. Τουλάχιστον στις πρότυπες περιπτώσεις, τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα σύμφωνα με την έκθεση.

Αλλά θα υπάρξουν νέες αγωγές μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό, και στη συνέχεια η απόφαση θα αγνοηθεί ούτως ή άλλως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βγουν χρήματα αν δεν προχωρήσουν ούτε οι διαδικασίες εκτέλεσης παρά τον τίτλο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Είναι αρκετά λυπηρό το γεγονός ότι προφανώς κάθε χώρα στην ΕΕ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αυτό είναι ντροπή. Δείτε πόσο καιρό ισχύει το νομοσχέδιο 55. Χωρίς όλες τις αγωγές και τις πιέσεις, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Και ακόμα και τώρα, μετά από τρία χρόνια, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μέχρι στιγμής, αυτή η τακτική λειτουργεί άψογα για τα διαδικτυακά καζίνο.

Αυτόματη μετάφραση:
1...132 133 134135
Μετάβαση στη σελίδααπό 135 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.