Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 132)

545.821 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...131 132 133...136
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 4 μήνες

Έχει λάβει κανείς με επιτυχία χρήματα από την Interwetten; Έχει κανείς κάποια εμπειρία με αυτό;

Αυτόματη μετάφραση:
abelinglaekamp
πριν από 4 μήνες

Good morning!

I appreciate your understanding, and it is great to hear that things turned well in the past. Best of luck with the present! To be honest, I am not well-versed in international or national laws and cases. Nonetheless, I'm glad players can win too!

Check the forum out anytime you please, of course. Share anything of interest you might have! Sharing is caring. 😊

voizua92
πριν από 4 μήνες

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι απέρριψαν την αξίωσή μου γραπτώς λόγω των όρων και προϋποθέσεών τους και θα πρέπει να εξετάσω τις νομικές επιλογές, εάν χρειαστεί. Νομίζω ότι η καθαρή ζημία ήταν κάπου μεταξύ 1.000 και 2.000 ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και για την N1, νομίζω ότι πρέπει να τους μηνύσεις, αλλιώς δεν θα συμβεί τίποτα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες @edonko και @abelinglaekamp 👌🏻

Νομίζω ότι ο/η @Radka αναφέρεται στις αναρτήσεις του χρήστη @guru.administration, οι οποίες ήταν σίγουρα απάτη. Νομίζω ότι πολλοί εδώ ελπίζουν να πάρουν τα χρήματά τους, και με κάποια μεγάλα ποσά, το μυαλό τους μπορεί να αποτύχει (όπως όταν παίζουν τζόγο) και θα πληρώσουν προκαταβολικά. Μετά από αυτό, τα χρήματα έχουν φύγει. Να είστε προσεκτικοί.

Μιλάω επίσης για ένα εξαψήφιο ποσό στο Stake, νομίζω ότι είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο @edonko.

Γι' αυτό θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Ωστόσο, έχω διαγράψει τα χρήματα, εκτός αν αναφερθούν πραγματικές επιτυχίες που μπορούν να μεταφερθούν στην υπόθεσή μου. Δεδομένου ότι το GL-Recht από την Αυστρία έχει κάνει κάτι, παρακολουθώ την κατάσταση και σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσε να γίνει.

Α, και N1: Ναι, μόνο μια αγωγή θα βοηθήσει. Έχω επίσης μια ερήμην απόφαση (πιθανώς, αφού η προθεσμία ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου έχει ήδη παρέλθει). Αλλά δεν υπάρχει πληρωμή, και υπάρχει το νομοσχέδιο 55.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

Επισυνάπτεται η απόφαση του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Έλβανγκεν σχετικά με τα όρια ανά παίκτη. Απλώς ανοίξτε τον σύνδεσμο και κάντε κλικ σε αυτόν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=b811598b4b&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1844973327381189532&th=199aa97756a0539c&view=att&zw&disp=safe&saddbat=ANGjdJ89hPe-I4eUNuwXMIzZJjNUamk0RkyTF0XrxOwdzORuacsgdoL6B9urGAXPlU1HJfIm6_a9g3bzxdLH20ZkNrfNC_WcvMmqTc6YbMymMavhwLe1XLi0gKJ_KS2llpMst5IbEi3y6bL7hwC0 FwqogulMf-5VzB3YD9wQlUN9vARJL4JXBzMIxmoM2KZR3fs3IhS2v4LtpufvhDuigUmJMTzhG0flQZ539 g9mgHSuCPka_1msw_F_nQad37WBY7mANTZk-QW7swN38Y0LeFzxy6wPIanekcFW_ONdaO2bQ1NcIMEg8u6 Lub1VY925yY6UiGWUur_ZvmHdj2BKJzncU-0vV9hXSorq0f59rGEUGzvRwjA8sLZc5CJd93TnqQhJI3sR4 IIg8rSjya6BbkjQRyhViszqAxTwWdeoIlWcS61nZm6QRtza9D5E49Pc0yFHTCdWQySw9Q9cN00p0dtPKCH Lel8VaEKWdZl5dtWShzfPxvSEnjTHZK4x_i_Oz9pu5pY9XQLGKBqGD5XhtxoX2m8IG8T9fExo9mEW2cWa cC6Wmy_00Wj7dbs2PTGp1Ph5FBcaK4wb4pFBj0t8TaHKm0jOuqzlK6HNo5q-S9tgWHvSgHmbVh08obl4MQ b8iX4JWYR0gRZr0NlQbkjfW6yCsAFLH2HZ4T4e7ot3bLoBgkVHG096HA0OQp5qLu8K1QXoRh9_VrFXaPBK abSzhTGgAJVd6z3_5Q-QNNvfvbH3m3AkeXXMUmVBbdpgauRUJxwa8xt_HtOPE1AoIf1czP4DDhOenOhj2z D_P48LAY_WOE2P5aSwZBc0yJDL0ZsElwoz-fAORNro186Tm-L7db8H3avFcDjdK1hnqL38sV1Oxn43uwI Cq2hET3ho6JystVf8woyjRIiyl01fchgRHXKrcSOeUA5tneQeBnN47gP-Z7oh4K97bZDyJUFKJZxpQvHE7 mvGoqFp8HbKBb0bM4AGMKz_E2PXKSEdVujsBSO0GkupcvZBcCy3k6xMxIYB9YH45GwsZOulHs-67ZnL7sn 8yjtKA60UQESAEQm9Bb0SNvErB4ZWkdKHQQMXEzkm0U7Vs1KZsJ89teOrQwd4Txlai0z3PM9oq3Ty9CcSQ

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
edondoko
πριν από 4 μήνες

Γεια σας, διάβασα ότι λάβατε με επιτυχία επιστροφή χρημάτων από ένα καζίνο στο Κουρασάο.

Πρέπει να είμαι από την Ελβετία για να λάβω επιστροφή χρημάτων; Μένω στη Γερμανία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email; Μπορούμε να κάνουμε μια καλή συμφωνία και αν με βοηθήσετε να πάρω τα χρήματά μου πίσω, θα λάβετε ένα μερίδιο.

Μη διστάσετε να μου στείλετε email: [email protected]

Με εκτίμηση

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Αγαπητοί άνθρωποι

Βλέπω πολλούς παίκτες εδώ να προσπαθούν μάταια να πάρουν τα χρήματά τους πίσω από τα καζίνο. Θα ήθελα να σε στηρίξω στα πρώτα σου βήματα.

Κάθε παίκτης δικαιούται πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά στην πράξη, αυτό είναι συχνά δύσκολο να εφαρμοστεί. Ένας συμβιβασμός, ωστόσο, είναι ρεαλιστικός, αρκεί να ακολουθήσετε την οδό μιας σωστά συνταγμένης επιστολής από έναν δικηγόρο.

Αν και δεν είμαι δικηγόρος, εργάζομαι ως σύμβουλος για ΜΜΕ και ιδιώτες πελάτες στην Ελβετία, παρέχοντας συμβουλές σε πάνω από 15 εταιρείες περιορισμένης ευθύνης (GmbHs) στους τομείς των καταπιστευμάτων, των νομικών θεμάτων και των ασφαλειών. Μπορώ να συντάξω μια νομική επιστολή εκ μέρους της εταιρείας μου ζητώντας τουλάχιστον έναν διακανονισμό. Αυτό σας δίνει μια πραγματική ευκαιρία να λάβετε πίσω τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μόνο εάν δεν έχετε επικοινωνήσει ακόμη με δικηγόρο.

Στείλτε μου όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσής σας (μια περιγραφή από το Α έως το Ω) καθώς και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (ιδανικά συγκεντρωμένα σε ένα μόνο PDF).

Η αλληλογραφία με το καζίνο είναι επίσης χρήσιμη για τη δομή της επιστολής με έναν τεκμηριωμένο τρόπο.

Έχω ήδη καταλήξει με επιτυχία σε συμβιβασμό με ένα καζίνο στο Κουρασάο. Ωστόσο, με το Stake.com, συνειδητοποίησα ότι μια αντιεπαγγελματική πρώτη προσπάθεια μείωσε σημαντικά τις πιθανότητές μου. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε επαφή με έναν δικηγόρο από την Ελβετία και περιμένω ακόμη απάντηση.

E-mail: [email protected]

Λάβετε υπόψη ότι μπορώ να διεκπεραιώσω μόνο σοβαρά ερωτήματα. Σε κάθε περίπτωση, υποθέτω ότι δεν υπάρχουν καθόλου πιθανότητες επιτυχίας για μένα—επομένως, χρειάζομαι πραγματικά ολοκληρωμένες πληροφορίες και αποδείξεις από εσάς.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Τέλος τα νέα - άρα όλα ήταν πάλι κενές υποσχέσεις με τον Σεπτέμβριο

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Αγαπητοί άνθρωποι

Βλέπω πολλούς παίκτες εδώ να προσπαθούν μάταια να πάρουν τα χρήματά τους πίσω από τα καζίνο. Θα ήθελα να σε στηρίξω στα πρώτα σου βήματα.

Κάθε παίκτης δικαιούται πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά στην πράξη, αυτό είναι συχνά δύσκολο να εφαρμοστεί. Ένας συμβιβασμός, ωστόσο, είναι ρεαλιστικός, αρκεί να ακολουθήσετε την οδό μιας σωστά συνταγμένης επιστολής από έναν δικηγόρο.

Αν και δεν είμαι δικηγόρος, εργάζομαι ως σύμβουλος για ΜΜΕ και ιδιώτες πελάτες στην Ελβετία, παρέχοντας συμβουλές σε πάνω από 15 εταιρείες περιορισμένης ευθύνης (GmbHs) στους τομείς των καταπιστευμάτων, των νομικών θεμάτων και των ασφαλειών. Μπορώ να συντάξω μια νομική επιστολή εκ μέρους της εταιρείας μου ζητώντας τουλάχιστον έναν διακανονισμό. Αυτό σας δίνει μια πραγματική ευκαιρία να λάβετε πίσω τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μόνο εάν δεν έχετε επικοινωνήσει ακόμη με δικηγόρο.

Στείλτε μου όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσής σας (μια περιγραφή από το Α έως το Ω) καθώς και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (ιδανικά συγκεντρωμένα σε ένα μόνο PDF).

Η αλληλογραφία με το καζίνο είναι επίσης χρήσιμη για τη δομή της επιστολής με έναν τεκμηριωμένο τρόπο.

Έχω ήδη καταλήξει με επιτυχία σε συμβιβασμό με ένα καζίνο στο Κουρασάο. Ωστόσο, με το Stake.com, συνειδητοποίησα ότι μια αντιεπαγγελματική πρώτη προσπάθεια μείωσε σημαντικά τις πιθανότητές μου. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε επαφή με έναν δικηγόρο από την Ελβετία και περιμένω ακόμη απάντηση.

E-mail: [email protected]

Λάβετε υπόψη ότι μπορώ να διεκπεραιώσω μόνο σοβαρά ερωτήματα. Σε κάθε περίπτωση, υποθέτω ότι δεν υπάρχουν καθόλου πιθανότητες επιτυχίας για μένα—επομένως, χρειάζομαι πραγματικά ολοκληρωμένες πληροφορίες και αποδείξεις από εσάς.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

100 % spam

πριν από 3 μήνες

Η τελική γνωμοδότηση του ΔΕΚ στην υπόθεση C-198/24 θα δημοσιευτεί στις 30.10.25, επομένως παρακαλούμε περιμένετε δύο ημέρες ακόμη.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 3 μήνες

Δεν θα κάνει και πολύ καλό... η υπόθεση c683/24 αφορά εκτελέσεις στη Μάλτα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Δεν διαβάζεται άσχημα.

Ευχές για τα επόμενα 2+ χρόνια 💪

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 3 μήνες

Εάν αυτό καταστεί νομικά δεσμευτικό, δεν θα πρέπει να χρειαστούν άλλα δύο χρόνια.

Υπάρχουν ήδη αρκετοί άνθρωποι που έχουν έγκυρο εκτελεστό διάταγμα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
Kanu2002
πριν από 3 μήνες

why would this be spam?

Theres literally a email tied to a registered business here in Switzerland

πριν από 3 μήνες

Γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα στην υπόθεση C-198/24 (κ. Green)

https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?mode=DOC&pageIndex=0&docid=305693&part=1&doclang=DE&text=&dir=&occ=first&cid=12976936

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Γρήγορη ερώτηση για όλους: ποιος άλλος έχει το wirholendeingeld.de ως χρηματοδότη δικαστικών διαφορών;

Τι μπορεί να γίνει εάν ο υφιστάμενος χρηματοδότης δικαστικών διαφορών δεν υπάρχει πλέον; Τι συμβαίνει στη συνέχεια; Μπορώ απλώς να προσλάβω έναν νέο χρηματοδότη δικαστικών διαφορών;

Η τρέχουσα κατάστασή μου:

Το Περιφερειακό Δικαστήριο (LG) κέρδισε την υπόθεση. Ο εναγόμενος άσκησε έφεση. Το Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο (OLG) ανέστειλε τη διαδικασία εν αναμονή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ΔΕΚ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αυτόματη μετάφραση:
1...131 132 133...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.