Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 129)

545.770 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...128 129 130...136
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 7 μήνες

Νέα από την Αυστρία!

Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας αν είναι όντως αλήθεια. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους που έλαβαν ακριβώς το ίδιο email από αυτήν την δικηγορική εταιρεία.

Υπέροχα νέα! Οι πρώτες πληρωμές έχουν ξεκινήσει και το Stake, ένα άλλο καζίνο με έδρα το Κουρασάο, έχει αρχίσει να αποζημιώνει παίκτες από την Αυστρία.

Ιστορικό: Τα διαδικτυακά καζίνο που έχουν άδεια στο Κουρασάο, συμπεριλαμβανομένων των Stake, Bitstarz, MrBet και Selectbet, δεν είναι νόμιμα στην Αυστρία. Όποιος έχει χάσει χρήματα εκεί μπορεί να διεκδικήσει τα χαμένα του.

Και αυτό δεν είναι απλώς θεωρία:

Τώρα έχουμε την πρώτη πραγματική απόδειξη αποπληρωμής.

file

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Hello, I have a case in Curaçao but they have so much cases that I' have nothing done yet, and now they ask me to attack them in europe and after I have the court decision they can enforced it in Curaçao to pay me...

Does someone know a good law firm that is dealing with them ?

Thx

πριν από 6 μήνες

Υπάρχει κάτι καινούργιο να αναφέρετε από εσάς; Ή μήπως είναι ζοφερό όπως πάντα;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Κέρδισα τη δίκη εναντίον ενός καζίνο κρυπτονομισμάτων στο Περιφερειακό Δικαστήριο και στο Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο. Τώρα η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Αναρωτιέμαι αν είναι νόμιμο για ορισμένους χρηματοδότες δικαστικών διαφορών να χρεώνουν 47%;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Γιατί να μην είναι νόμιμο; Αυτή τη στιγμή αγωνίζονται για την επιβίωση.

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 6 μήνες

Νομίζω ότι θα μπορούσαν να επιβιώσουν με 30%...

Αυτόματη μετάφραση:
Stefan123450
πριν από 6 μήνες

Παλεύετε για επιβίωση; Τότε ρίξτε μια ματιά στους ισολογισμούς του Advofin και στις απώλειες του Gamble, κ.λπ. Κανείς δεν «παλεύει» εκεί.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Θα μάθουμε περισσότερα για την τελική εξέλιξη των πραγμάτων στις 4 Σεπτεμβρίου. Είμαι μία από τις ομαδικές αγωγές που χρηματοδοτούνται από ένα PF. Αυτό συμβαίνει εδώ και έξι χρόνια. Η αγωγή ήταν εναντίον της TSG INTERACTIVE.

Μόνο το ενδιαφέρον είναι αρκετό για να αγοράσει κανείς ένα μικρό αυτοκίνητο.

Αυτόματη μετάφραση:
TSGJokerstars
πριν από 5 μήνες

Έπαιζα στο SKYBET.com και το PokerStars (TSG Interactive) σε απέκτησε. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό;

Αυτόματη μετάφραση:
Neustart
πριν από 5 μήνες

Η Skybet ανήκε στην Pokerstars.

Κέρδισα 270.000 δολάρια σε καθαρά κέρδη παίζοντας πόκερ στο Pokerstars, αλλά έχασα 90.000 δολάρια στο Skybet.

Ήλπιζα να πάρω πίσω τα 90.000, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό.

Έτσι, αν χάσετε χρήματα στο Skybet, η διαχείριση γίνεται κανονικά μέσω του Pokerstars.

Οι λογαριασμοί πόκερ και αθλητικών στοιχημάτων είναι συνδεδεμένοι.

Επομένως, θα πρέπει να μηνύσετε το Pokerstars, αλλά οι δικηγόροι των αντίστοιχων δικηγορικών γραφείων θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 5 μήνες

Ποιον δικηγόρο μπορείτε να μου προτείνετε για αυτό;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες

Έχω λάβει εντολές εκτέλεσης για ένα μεγάλο ποσό στο PokerStars από το 2022... Ελπίζω επιτέλους να πληρωθώ το 2026...!!!

Αυτόματη μετάφραση:
Neustart
πριν από 5 μήνες

Υπάρχουν αρκετά καλά, θα βρείτε ένα. Οτιδήποτε κάτω των 10 χιλιομέτρων θα είναι πιο δύσκολο να βρεθεί, ωστόσο.

Αυτόματη μετάφραση:
Fukpkstrs
πριν από 5 μήνες

Η μητέρα μου έχει μόνο ένα από το 2024, αλλά νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί διακανονισμοί μέχρι το τέλος του έτους, κάτι που είναι ντροπή, αφού τα επιτόκια από μόνα τους είναι ήδη ακραία.

Αλλά έχω τίτλους στην bet365 και στην Tipico από πέρυσι και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 5 μήνες

Συγκρίνετε με ποιους παρόχους;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες

https://www.anwalt.de/rechtstipps/breaking-news-eugh-generalanwalt-nimmt-stellung-zu-online-gluecksspiel-252671.html

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 5 μήνες

Τελείωσε ήδη η συνάντηση;

Τι να περιμένουμε τώρα; 😆

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 5 μήνες

Το ΔΕΚ σίγουρα θα δημοσιεύσει τη δική του τελική γνώμη.

Αλλά από την οπτική γωνία του δικηγόρου Cocron, οι δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα είναι φιλικές προς τον καταναλωτή και δίνουν ουσία στις καταγγελίες.

Η Μάλτα είναι στα όριά της

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 5 μήνες

Λοιπόν, για την Αυστρία εξακολουθεί να υπάρχει ο νόμος C 683/24.

Είμαι περίεργος πότε θα αποφασιστεί αυτό και αν θα πραγματοποιηθούν επιτέλους οι εκτελέσεις 🤣

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 5 μήνες

Επίσης, γνωρίζει κανείς γιατί δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες επί παραβάσει που αφορούν τη Μάλτα; Είχαν δύο μήνες προθεσμία και θα έπρεπε να είχε τελειώσει προ πολλού;

Αυτόματη μετάφραση:
1...128 129 130...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.