Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 130)

545.805 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...129 130 131...136
Προσθήκη ανάρτησης
voizua92
πριν από 5 μήνες

Το έψαχνα μάταια... αλλά αν η Μάλτα απάντησε στις ερωτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν φαίνεται να ήταν και πολύ καλές.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η σημερινή απάντηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή επηρέασε τις τελικές υποβολές.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες

Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει ότι όσοι οι καταδίκες τους κατέστησαν οριστικές πριν από την ψήφιση του αμφιλεγόμενου νόμου στη Μάλτα έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Ένας τέτοιος νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί αναδρομικά. Αυτό λέει η τεχνητή νοημοσύνη. Εσείς τι πιστεύετε;

Αυτόματη μετάφραση:
brukva
πριν από 5 μήνες

Θα σήμαινε αυτό ότι οι αποφάσεις της Αυστρίας για έτη όπως το 2021 και το 2022 πρέπει να εκτελεστούν;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 5 μήνες

Δικαστικές αποφάσεις έως τον Ιούνιο του 2023.

Αυτόματη μετάφραση:
brukva
πριν από 5 μήνες

Ναι, ακριβώς, μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος.

Αλλά ο λόγος της μη εκτέλεσης είναι ο ίδιος για όλους τους 😅 η δημόσια τάξη είναι γραμμένη σε όλες τις αποφάσεις.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες

Δεν είναι η «δημόσια τάξη» αναπόσπαστο μέρος του Νομοσχεδίου 55; Αν θεωρητικά υποθέσουμε ότι υπάρχει μόνο ένας ισχυρισμός (κάτι που είναι θεωρητικά πιθανό), πώς μπορεί να είναι «δημόσια τάξη»; Άρα η «δημόσια τάξη» δεν υπάρχει στο πλαίσιο των καζίνο πριν από το νομοσχέδιο 55. Αυτή είναι απλώς η γνώμη μου. Δεν ξέρω, ίσως και να μην είναι.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
brukva
πριν από 4 μήνες

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές αποφάσεις στον ιστότοπο ecourt Malta, ναι.

Αυτό λέει σε κάθε απόφαση

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

Έχω συνολικά πέντε αγωγές. Τώρα, ένας μεγάλος πάροχος μου έχει προσφέρει 37,5% και ο δικηγόρος μου λέει ότι πρέπει να το δεχτώ επειδή φοβάμαι την εκκαθάριση.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν για ποιον πάροχο πρόκειται. Αν και οι άλλοι κάνουν το ίδιο, στο τέλος θα πάρεις πίσω μόνο ένα μικρό μέρος, δεδομένου ότι ο χρηματοδότης της δικαστικής διαμάχης παίρνει το 39%. Θα μπορούσες να το είχες πουλήσει απευθείας στην Rightnow.

Ελπίζω να μην συμβεί αυτό και στους άλλους.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 4 μήνες

Ναι, τα πράγματα θα πάνε άσχημα για εμάς... όπως υποψιαζόμουν... είχαν ΧΡΟΝΙΑ!!! να προετοιμαστούν.

Ήλπιζα σε μια σύγκριση 75%... αλλά αν γράψεις 37,5%, αυτό είναι πραγματικά θρασύτατο....

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

Είπα αντίο στα χρήματά μου όταν τα κατέθεσα στο καζίνο. Αν το καζίνο τεθεί υπό εκκαθάριση και δεν πάρω ούτε ένα σεντ, δεν πειράζει, αλλά δεν θα συμφωνήσω σε κανέναν διακανονισμό.☝️

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 4 μήνες

Μιλάς για τον κ. Γκριν; Μη διστάσεις να πεις «ε». Δεν θα το υπέθετα αυτό σε καμία περίπτωση. Έχεις ήδη μια εκτέλεση σε εκκρεμότητα ή μόλις πρόσφατα κατέθεσες αγωγή;

Αυτόματη μετάφραση:
krati1985
πριν από 4 μήνες

Κύριε Γκριν; Πώς εξηγούν ότι είχαν σταθερά ισχυρούς ισολογισμούς τα τελευταία χρόνια; Δεν μπορούν απλώς να χρεοκοπήσουν τόσο εύκολα, αφού ανήκουν στην 888 Ltd.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 4 μήνες

Για ποιον πάροχο μιλάς;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 4 μήνες

Πρόκειται για την Bet365. Οι χρηματοδότες των δικαστικών διαφορών περνούν πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή, οπότε δεν ξέρω αν ενεργούν απλώς προς το συμφέρον των χρηματοδοτών των δικαστικών διαφορών για να αποφύγουν την απώλειά τους για μελλοντική εργασία.

Δεδομένου ότι οι απώλειές μου από τα αθλητικά στοιχήματα χρηματοδοτήθηκαν ούτως ή άλλως από τα κέρδη από το πόκερ, δεν θα έβλαπτε και τόσο να αποδεχτώ τη συμφωνία. Έχω προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να αποφασίσω.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 4 μήνες

Νομίζω ότι αυτό είναι ντροπή για την Bet 365. Δεν είναι και τόσο μικροί. Τι λέει ο δικηγόρος σας γι' αυτό; Έχει κάποια πληροφορία;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 4 μήνες

Εργάζομαι σε ένα δικηγορικό γραφείο κοντά στο Μόναχο.

Εδώ είναι ένα μικρό απόσπασμα.

Παρόλο που γενικά προσπαθούμε να επιτύχουμε υψηλότερο ποσό αποζημίωσης, πιστεύουμε ότι είναι λογικό να αποδεχτείτε την προσφορά σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό οφείλεται στους ακόλουθους λόγους:

1. Γνωρίζουμε ότι η Hillside σχεδιάζει να αναδιαρθρώσει τις εταιρείες της, κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο επιβολής του νόμου.

2. Η Hillside έλαβε νέα άδεια στη Γερμανία με νέα νομική οντότητα, πυροδοτώντας φήμες για πιθανές διαδικασίες εκκαθάρισης.

- (Από εμένα) Προσωπικά, το βρίσκω απλώς θρασύτατο. Μου θυμίζει πάντα εκείνες τις κατασκευαστικές εταιρείες που κλείνουν κάθε λίγα χρόνια και ανοίγουν ξανά με διαφορετικό όνομα για να αποφύγουν να πληρώσουν τις καθυστερημένες αγωγές. Κάτι πρέπει πραγματικά να αλλάξει στη Γερμανία (Ευρώπη).

3. Θεωρούμε πολύ πιθανό ότι η Hillside σχεδιάζει να ρευστοποιήσει τις «παλιές» ENC, κάτι που θα μπορούσε να εγείρει εύλογες ανησυχίες μεταξύ των εναγόντων.

4. Έχουμε διαπιστώσει ότι ορισμένες αξιώσεις κατά της Hillside διατρέχουν τουλάχιστον εν μέρει κίνδυνο, επειδή υπήρξαν ζημίες ενώ η bet365 λειτουργούσε ακόμη από μία από τις LP του Γιβραλτάρ (πριν από τον Νοέμβριο του 2018). Οι πιθανότητες επιτυχίας σε αυτές τις υποθέσεις στο δικαστήριο, ιδίως όσον αφορά την πλήρη επιστροφή χρημάτων, είναι επομένως μειωμένες και υπόκεινται σε αυξημένο κίνδυνο.

Σε περίπτωση πιθανής εκκαθάρισης, τα έσοδα από την εκκαθάριση πιθανότατα θα είναι πολύ μικρότερα από το δηλωμένο 37,5%. Επιπλέον, τίθεται το ερώτημα εάν θα διατεθούν καθόλου ποσά από το άλλο μέρος. Με βάση τα παραπάνω, σας συμβουλεύουμε να αποδεχτείτε τον διακανονισμό. Ο χρηματοδότης της δικαστικής σας διαφοράς επιθυμεί επίσης να αποδεχτεί τον διακανονισμό άμεσα και μας έχει ζητήσει να ζητήσουμε και αυτός την έγκρισή του.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 4 μήνες

Απίστευτα αστείο και στην πραγματικότητα τόσο θρασύ.

δύσκολος

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό είχε ήδη διεκδικηθεί το 2018 και έπαιζες πριν από αυτό;

Λοιπόν, βασικά, μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 4 μήνες

Έπαιξα με την Bet365 από το 2016 έως το 2022 και άλλαξα εταιρεία μία φορά το 2018.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είναι ρευστό, μπορώ να ξεχάσω τις ζημίες μέχρι το 2018.

Πιθανότατα θα το απορρίψω ούτως ή άλλως, καθώς είχα ήδη διαγράψει τα χρήματα το 2022. Με 50%, τα πράγματα πιθανότατα θα φαίνονταν διαφορετικά.

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 4 μήνες

Εντάξει, ναι, η υπόθεση είναι λίγο πιο περίπλοκη, αλλά μπορείτε να δείτε ξανά πώς ενεργούν αυτοί οι εγκληματίες και το κάνουν αυτό εδώ και δεκαετίες.

Αυτόματη μετάφραση:
1...129 130 131...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.