Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 128)

545.746 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...127 128 129...136
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 7 μήνες

Νομίζω ότι σχετίζεται περισσότερο με το γεγονός ότι η Μάλτα έχει προθεσμία 2 μηνών για να υποβάλει σχόλια σχετικά με τη διαδικασία επί παραβάσει.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Νομίζω ότι είναι πραγματικά άδικο... να σε κάνουν να περιμένεις 3 μήνες και μετά να το αναβάλλεις για άλλους 2 μήνες την προηγούμενη εβδομάδα.

Θα ήθελα να μάθω τι κρύβεται πίσω από αυτό

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν νόημα αν ορίσουν οι ίδιοι την ημερομηνία 😅. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα... δυστυχώς.

Αυτόματη μετάφραση:
khfkhf
πριν από 7 μήνες

αλλά τότε θα πίστευε κανείς ότι ούτε οι πάροχοι θα είχαν περάσει από αυτή τη διαδικασία;!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Οι διαδικασίες επί παραβάσει δεν έχουν καμία σχέση με τις τελικές υποβολές. Τώρα απλώς πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμα μέχρι να προχωρήσουν τα πράγματα. 😮‍💨

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Αν έχει να κάνει με τις διαδικασίες επί παραβάσει, πιθανότατα θέλουν να δουν ποια είναι η θέση της Μάλτας και αυτό μπορεί επίσης να είναι σχετικό στις 4 Σεπτεμβρίου... ας δούμε αν υπάρχει κάποια άλλη δήλωση.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό έχει κάποια σχέση με αυτό. Το ΔΕΚ έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα που θα αναγκάσουν τη Μάλτα να πληρώσει αργά ή γρήγορα. Κατά τη γνώμη μου, η απόφαση εξαρτάται τώρα από την αντίδραση της Μάλτας στις διαδικασίες επί παραβάσει και αυτό πιθανότατα θα επηρεάσει την απόφαση.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια: Το Διοικητικό Δικαστήριο της Χάλε ενισχύει τα δικαιώματα των παρόχων – Η Bet3000 επικρατεί

Η Bet3000 κερδίζει τη νομοθεσία περί τυχερών παιχνιδιών: Το Διοικητικό Δικαστήριο της Χάλε (απόφαση της 4ης Ιουνίου 2025, αριθμός υπόθεσης 7 B 182/24 HAL) έκανε δεκτή την επείγουσα αίτηση της εταιρείας λειτουργίας του παρόχου αθλητικών στοιχημάτων Bet3000. Αυτό επιτρέπει στον πάροχο να συνεχίσει να προσφέρει αθλητικά στοιχήματα – τόσο online όσο και σε καταστήματα – προς το παρόν. Η ανάκληση της άδειάς της από την Κοινή Αρχή Τυχερών Παιγνίων των Γερμανικών Κρατιδίων (GGL) έχει προσωρινά ανασταλεί σε ένα βασικό σημείο.

Τι συνέβη;

Τον Ιούλιο του 2024, η GGL ανακάλεσε την άδεια της Bet3000 για τη λειτουργία αθλητικών στοιχημάτων – με άμεση ισχύ. Ο λόγος για αυτό ήταν οι φερόμενες παραβιάσεις βασικών διατάξεων της Κρατικής Συνθήκης του 2021 για τα Τυχερά Παιχνίδια στον διαδικτυακό κλάδο, ιδίως όσον αφορά τα όρια κατάθεσης και πονταρίσματος (Άρθρα 6c, 6h και 6i της Κρατικής Συνθήκης για τα Τυχερά Παιχνίδια). Η GGL θεώρησε αυτό ένδειξη αναξιοπιστίας του παρόχου και ως εκ τούτου διέταξε την άμεση ανάκληση της άδειας.

Αυτό λέει το δικαστήριο:

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Χάλε διευκρίνισε τώρα ότι η άμεση εκτέλεση ήταν παράνομη. Στην λεπτομερή απόφασή του, το δικαστήριο τονίζει ιδιαίτερα:

• Δυσανάλογη μεταχείριση: Το Γενικό Δικαστήριο (GGL) δεν έλαβε επαρκώς υπόψη τις οικονομικές συνέπειες για το Bet3000. Η άμεση απόσυρση της επαγγελματικής άσκησης χωρίς απόφαση επί της ουσίας επιτρέπεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

• Ανεπαρκής εξέταση: Το δικαστήριο επέκρινε την GGL για την αδυναμία της να διαφοροποιήσει μεταξύ των διαδικτυακών και των φυσικών καταστημάτων. Οι φερόμενες παραβιάσεις αφορούσαν αποκλειστικά τις διαδικτυακές πωλήσεις και όχι τα στοιχήματα σε φυσικά καταστήματα.

• Ελευθερία άσκησης επαγγέλματος: Η άμεση εκτελεστότητα της ανάκλησης της άδειας παραβιάζει την ελευθερία άσκησης επαγγέλματος που προστατεύεται από το Άρθρο 12 του Βασικού Νόμου.

Γιατί είναι σημαντική η απόφαση;

Η υπόθεση καταδεικνύει ότι τα δικαστήρια επιβάλλουν υψηλά νομικά πρότυπα όταν παρεμβαίνουν στην οικονομική βιωσιμότητα των παρόχων τυχερών παιχνιδιών. Η γενική υπόθεση ότι ένας πάροχος είναι «αναξιόπιστος» δεν επαρκεί – απαιτούνται συγκεκριμένοι και κατανοητοί λόγοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο κανάλι διανομής.

Για παρόχους όπως το Bet3000, αυτό σημαίνει ότι ακόμη και σε περίπτωση πραγματικών παραβιάσεων, υπάρχει δικαίωμα διαφοροποιημένης επίσημης και δικαστικής αναθεώρησης.

Τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες και τους παρόχους;

Προς το παρόν, η απόφαση δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στους παίκτες. Οι πάροχοι, ωστόσο, λαμβάνουν ένα σημαντικό μήνυμα: Η αρχή τυχερών παιχνιδιών δεν μπορεί απλώς να ανακαλέσει αμέσως κάθε άδεια – η διαφάνεια, η αναλογικότητα και η αξιολόγηση κατά περίπτωση είναι απαραίτητες.

Σύναψη:

Μια νίκη σε φάση για την Bet3000 – και ένα σημάδι για το GGL

Η απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου της Χάλε καθιστά σαφές ότι η ρύθμιση των τυχερών παιχνιδιών πρέπει να τηρεί το κράτος δικαίου. Οι αρχές δεν πρέπει να ενεργούν «με τη βία», αλλά να τηρούν τις νομικές απαιτήσεις και τον Βασικό Νόμο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Ο δικηγόρος Καρίμ Βέμπερ αποχώρησε από την G&L;

Επίσης: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=f45iFMbmiVc&t=5s

Αυτόματη μετάφραση:
fros7byte
πριν από 7 μήνες

Ναι, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο, είναι πλέον αυτοαπασχολούμενος

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Νέα από την Αυστρία!

Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας αν είναι όντως αλήθεια. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους που έλαβαν ακριβώς το ίδιο email από αυτήν την δικηγορική εταιρεία.

Υπέροχα νέα! Οι πρώτες πληρωμές έχουν ξεκινήσει και το Stake, ένα άλλο καζίνο με έδρα το Κουρασάο, έχει αρχίσει να αποζημιώνει παίκτες από την Αυστρία.

Ιστορικό: Τα διαδικτυακά καζίνο που έχουν άδεια στο Κουρασάο, συμπεριλαμβανομένων των Stake, Bitstarz, MrBet και Selectbet, δεν είναι νόμιμα στην Αυστρία. Όποιος έχει χάσει χρήματα εκεί μπορεί να διεκδικήσει τα χαμένα του.

Και αυτό δεν είναι απλώς θεωρία:

Τώρα έχουμε την πρώτη πραγματική απόδειξη αποπληρωμής.

file

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Έλαβα επίσης αυτό το email από έναν χρηματοδότη δικαστικών διαφορών με τον οποίο είχα κάποτε επικοινωνήσει..... γενικά, έχω την αίσθηση ότι οι χρηματοδότες δικαστικών διαφορών προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες από τότε που κινήθηκαν οι διαδικασίες παράβασης.

Μου φαίνεται ακόμα περίεργο......

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Αυτό είναι υπέροχο, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει τίποτα στη Μάλτα ή στο PokerStars.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Η προσπάθεια σκληραίνει σιγά σιγά... Έχω ήδη φτάσει στο σημείο που αν κάποιος μου προσφέρει το 50%, θα το δεχόμουν...

Αλλά ξέρω ακριβώς αν το κάνω αυτό, τότε θα χρειαστούν ακριβώς 7 μέρες και οι πληρωμές θα γίνουν, χαμογέλα... ένα τυχερό παιδί τοχεχε

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123
πριν από 7 μήνες

Με 50% μπορείς να με γλείψεις χαχαχα

Μην το δεχτείς ποτέ, είναι δυνατόν; Συνεχίζουν σε άλλες χώρες και έχουν αρκετά χρήματα...

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Έχεις δίκιο, ξέρεις ότι έχω 70% αναπηρία στα όργανά μου και δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει και θέλω να κάνω τα παιδιά μου ευτυχισμένα και μπορώ να το κάνω αυτό μόνο όσο ζω - παίρνω σύνταξη 1209, - και τώρα που όλα γίνονται πιο ακριβά έχω πάγια έξοδα 1203, - παίρνω στεγαστικό επίδομα 180, - και ζω με αυτό (ή μάλλον φυτοζωώ), δεν έχει μείνει τίποτα και θέλω να τα κάνω ευτυχισμένα ώστε να έχουν πάντα μια γλυκιά ανάμνηση από εμένα.

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123
πριν από 7 μήνες

Το βλέπεις αυτό; (Ήταν πριν από 3 εβδομάδες) Όταν έχω μια κρίση, το επίπεδο οξυγόνου μου πέφτει στο 86 και ο σφυγμός μου... λοιπόν, δεν έχω ιδέα πώς το επέζησα. Ευτυχώς, ένας φίλος ήταν μαζί μου. Αν αυτό συμβεί όταν είμαι μόνος, τότε το ξεπέρασα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνεις τώρα. file

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123
πριν από 7 μήνες

Θέλω απλώς να μπορέσω να απολαύσω αυτόν τον χρόνο λίγο ακόμα και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να περιμένω...

Αυτόματη μετάφραση:
Simsalabim διέγραψε τη δημοσίευση
πριν από 6 μήνες

Μόλις είδα το "TOP 10 Slots in Austria" της δεσποινίδας Grün - μάλλον συνεχίζουν όπως πριν, σωστά; 😉

Αυτόματη μετάφραση:
1...127 128 129...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.