Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 121)

545.505 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...120 121 122...136
Προσθήκη ανάρτησης
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Εκεί πέρα; 🤣 Υπάρχει καλύτερο φόρουμ;

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Γιατί το κάνεις τόσο συναρπαστικό;! 🤣 διαφωτίστε μας με τις γνώσεις σας 🤣😘

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 10 μήνες

θέμα συναισθήματος☺️☺️

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Κι εγώ έτσι νομίζω.χαχαχα

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 10 μήνες

θέμα συναισθήματος 😅😅

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Α, ξέρετε, το έλεγξα.

Είμαι κι εγώ εκεί χαχα ευχαριστώ για το tip bgh

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

😅😅😅😅 3 γράμματα κεφαλαία και η ελίτ ξέρει για τι πράγμα μιλάει🙏🙏😅

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Δεν έχει νόημα να το αφήνω να με τρελαίνει άλλο. Δυστυχώς, μόλις επιβεβαιωθεί επίσημα ότι οι τελικές προτάσεις δεν θα δημοσιευτούν μέχρι τον Ιούλιο, τίποτα δεν θα συμβεί ξανά. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποια βεβαιότητα το αργότερο μέχρι το τέλος του 2026, ειδικά όσον αφορά το Bill 55.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Αλλά είμαι περίεργος να δω πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να φτάσουν τελικά τα χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Και εγώ επίσης!

Φυσικά ελπίζω ότι όλα θα τελειώσουν το 2026, αλλά αν δεις την εξέλιξη των γεγονότων, είμαι μάλλον δύσπιστος.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Έχετε τους μεγάλους παίκτες; Ή εκείνοι που κινδυνεύουν με αφερεγγυότητα; Είμαι περισσότερο τύπος τύπου «αν έρθει κάτι, θα ενθουσιαστώ»... παρά τα υψηλά χρέη μου. Διανοητικά, έχω συμβιβαστεί με τα χρήματα. αλλιώς, θα με τρέλανε.

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Γι' αυτό είναι οι δικηγόροι και είναι 100% σίγουροι ότι θα συμβεί. Αυτό μου επιβεβαιώθηκε αρκετές φορές στο τηλέφωνο όταν τηλεφώνησα, χαχα, τι άλλο να πεις;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Καλή ερώτηση αν το καζίνο είναι ένας από τους μεγάλους παίκτες, αλλά δεν νομίζω ότι κινδυνεύουν με αφερεγγυότητα αφού έχουν γερμανική άδεια από τα τέλη του 2021.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

ποιο είναι για σένα;

Αυτόματη μετάφραση:
fros7byte
πριν από 10 μήνες

Μπορώ να ονομάσω ονόματα καζίνο εδώ;

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Αυτή είναι η διαφορά εδώ

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Wildz και Caxino, που λειτουργούν και οι δύο από την rootz LTD

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Ίσως θα έπρεπε και διανοητικά να το συμφιλιωθώ, γιατί εξακολουθώ να υπολογίζω στα χρήματα, ακόμα κι αν ξαφνικά άλλαζε την κατάστασή μου προς το καλύτερο. Μεσοπενταψήφιο άθροισμα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Πρόσφατα διάβασα κάπου ότι είναι οι μόνοι που κάνουν μήνυση σε παίκτες για κέρδη και ανατρέπουν το όλο θέμα. Έτσι, αν έχετε κερδίσει με το rootz, καλύτερα να φτάσετε στη Μάλτα το συντομότερο δυνατό.

Αυτόματη μετάφραση:
1...120 121 122...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.