Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 120)

545.498 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...119 120 121...136
Προσθήκη ανάρτησης
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Αλλά τα καζίνο μάλλον θα καταλάβουν το μήνυμα πίσω από τις εφαρμογές... ίσως κάποιοι να είναι πιο συνεργάσιμοι από πριν

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 10 μήνες

Γνωρίζουμε ήδη ποια κατεύθυνση πηγαίνει αυτό; Ήταν καλή η διαπραγμάτευση για τους καταναλωτές ή περισσότερο για τα καζίνο;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Από τον τρόπο που διαβάζεται το άρθρο, δεν μπορούσε κανείς να πει προς ποια κατεύθυνση θα πήγαινε, αλλά αν ζητήσετε την αίσθηση μου, έχω μια μάλλον άσχημη αίσθηση για την "ψεύτικη διαδικασία"

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Πού μπορώ να διαβάσω το άρθρο;

τότε θα ήταν επιτέλους σαφές ότι όλοι τους δωροδοκούνται χαχα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Ωστόσο, με βάση την ημερομηνία των τελικών υποβολών, μπορεί κανείς να πει ότι πρόκειται για μια ακόμη μικρή «μερική επιτυχία» για τους φορείς του καζίνο.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Είμαι πολύ σίγουρος ότι η απόφαση θα είναι υπέρ των παικτών! Οι υπηρεσίες συγκέντρωσης κεφαλαίων έχουν προκαταβάλει εκατομμύρια ευρώ σε δικαστικά έξοδα και εξακολουθούν να δέχονται υποθέσεις. Κανείς δεν θα το έκανε αυτό αν δεν ήταν 100 τοις εκατό πεπεισμένος για την επιτυχία.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Δεν το καταλαβαίνω. Όλα τα δικηγορικά γραφεία σκορπίζουν αισιοδοξία και μιλούν για την υπομονή που πρέπει να έχει κανείς και μετά κάπως δεν γίνονται όλα έτσι...

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 10 μήνες

Οι πληροφορίες από τις διαπραγματεύσεις θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες για να μπορέσετε να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 10 μήνες

Οι δικηγόροι θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς... τα χρήματά σας

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Η θεωρία μου είναι, και πολλοί άνθρωποι συμφωνούν, εξ ου και η κατηγορία της «ψεύτικης διαδικασίας»:

(Σχετικό με το σκάνδαλο ντίζελ Mercedes)

Οι τελικές υποβολές αποστέλλονται σε εμάς. Στη συνέχεια δημοσιεύονται κάποια στιγμή στην προθεσμία του φθινοπώρου/χειμώνα. Τότε η αγωγή αποσύρεται απροσδόκητα. Στη συνέχεια οι διαδικασίες ήταν στημένες για 2,5-3 χρόνια, κερδίζοντας χρόνο.

Στη συνέχεια, όλα είναι ξανά στον αέρα και δεν υπάρχει κρίση, παρόλο που μας φαίνεται πολύ καλό.

Τα καταληκτικά επιχειρήματα ήταν επίσης πολύ ευνοϊκά για τους ενάγοντες. Τότε η Mercedes συμφώνησε με τους ενάγοντες...έτσι λειτουργούν οι αστικές διαδικασίες!

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 10 μήνες

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τελική γνώμη θα είναι θετική για τον καταναλωτή, αλλά όπως ήδη γράφτηκε παραπάνω, είναι πολύ πιθανό η ενέργεια να αποσυρθεί (καθώς ήταν πλασματική από τη Μάλτα).

Κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Μάλτα υπέβαλε ερωτήσεις στο ΔΕΚ με βάση τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Δεν μπορεί το ΔΕΚ να αρνηθεί να αποσύρει μια απόφαση εάν διακυβεύονται τα συμφέροντα άλλων κρατών μελών; Υπάρχουν στοιχεία κατασκευής;

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 10 μήνες

Πηγή ChatGPT

Ναι, καταρχήν, μια αγωγή μπορεί να ανακληθεί, ακόμη και αν θίγονται άλλα κράτη μέλη – αλλά το ΔΕΚ μπορεί να συνεχίσει την υπόθεση εάν το κρίνει απαραίτητο.

Αυτόματη μετάφραση:
Baker3xx
πριν από 10 μήνες

Ποια μήνυση πρέπει να αποσυρθεί, ειδικά αν σκηνοθετήθηκε για να κερδίσει χρόνο;

Πώς επηρεάζει αυτό τις εκτελέσεις στη Μάλτα; Εάν η ελευθερία παροχής υπηρεσιών δεν αποτελεί πλέον επιχείρημα, τότε το νομοσχέδιο 55 θα καταργηθεί αυτόματα στο εγγύς μέλλον, σωστά;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Ελέγχω συνεχώς τις αναρτήσεις μου. Εντελώς ενοχλητικό...

Ναι, είναι δυνατό, αλλά το ΔΕΚ μπορεί να συνεχίσει την υπόθεση εάν το κρίνει απαραίτητο

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Θα μπορούσατε να παραπέμψετε τους ανθρώπους εδώ στο νήμα BGH, το έχετε ήδη δημοσιεύσει εκεί.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 10 μήνες

Ο Γερμανός δικηγόρος που αγόρασε πίσω τις αξιώσεις των παικτών και στη συνέχεια προσπάθησε ανεξάρτητα να κάνει μήνυση για την αξίωση σε δικαστήριο στη Μάλτα. Με βάση αυτόν τον ισχυρισμό, το δικαστήριο της Μάλτας παρέπεμψε τις ερωτήσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Επομένως, όλοι οι δικηγόροι πιστεύουν ότι αυτή η προσέγγιση αντιπροσωπεύει μια σωστή διαδικασία για να κερδίσουμε ακόμη περισσότερο χρόνο για τα καζίνο.

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται, γι' αυτό προσπαθώ να μοιραστώ τις πληροφορίες εδώ. Παρακαλώ συγγνώμη.

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 10 μήνες

Πού μπορείτε να το δείτε;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες

Ναι, κατάλαβα, έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα.

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι εδώ δεν είναι ακόμα έτοιμοι για «εκεί». 😅😅

Αυτόματη μετάφραση:
1...119 120 121...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.