Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 111)

545.317 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...110 111 112...136
Προσθήκη ανάρτησης
HugoH
πριν από 11 μήνες

Μπορεί να είναι, αλλά άλλοι έχουν επίσης αναστείλει ορισμένους παρόχους μέχρι να ξεκινήσει ξανά η ροή χρημάτων

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Μάλλον περίμεναν μικρότερο χρόνο μέχρι να πληρωθεί το OC.

Κανείς δεν έχει τίποτα να δώσει. τα οικονομικά συμφέροντα προηγούνται.

Εξακολουθώ να εμπιστεύομαι τα συμβόλαια με τα PKF

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Μεγάλοι παίκτες όπως η bet365 tipico ή η bwin δεν μπορούν και δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουν. Είναι απλώς πολύ μεγάλοι επιχειρηματίες. Για παράδειγμα, η bet365 (Hillside Sports ENC) υπέγραψε συμβόλαιο χορηγίας με το UEFA Champions League πέρυσι για τρία χρόνια.

Είναι σχεδόν σίγουρα αδύνατο να ρευστοποιηθούν απλώς τέτοιοι πάροχοι.

Αυτοί οι μεγάλοι παίκτες θα πληρώσουν και πρέπει. Είναι σαφές ότι θέλουν να το καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα. Λέξεις-κλειδιά: παραγραφή των αξιώσεων, αβεβαιότητα μεταξύ των πιθανών ενάγων, έλλειψη χρημάτων από τους χρηματοδότες των διαφορών.

Ακόμα κι αν οι πάροχοι είναι φερέγγυοι, φυσικά σκέφτονται οικονομικά.

Αυτόματη μετάφραση:
Baldhoffentlich
πριν από 11 μήνες

Καλημέρα!

Λοιπόν, η παραγραφή των αξιώσεων διακόπτεται με την κατάθεση της αγωγής. Φυσικά, όποιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για την παραγραφή. Όσο περισσότερο χρειάζεται, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον και ενδιαφέρον. Και έχετε απόλυτο δίκιο, οι μεγάλες, πραγματικά μεγάλες, εταιρείες δεν έχουν την πολυτέλεια να χρεοκοπήσουν επειδή οι μέτοχοί τους θα εισέβαλλαν στον τόπο. Με τις μικρές εταιρείες, είναι πολύ πιθανό να μην επιβιώσουν οικονομικά μόνες τους και επομένως να χρεοκοπήσουν εκ των προτέρων εάν οι απαιτήσεις υπερέβαιναν τα δικά τους κεφάλαια, νομίζω.

Με εκτίμηση

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Φυσικά υπάρχουν τόκοι, αλλά πολλοί θα εξακολουθούν να αποδέχονται διακανονισμούς όταν ξαναρχίσουν οι διαδικασίες (βιώσιμο αποτέλεσμα). Η αναστολή πολλών διαδικασιών σταμάτησε επίσης τη ροή χρημάτων που επιστρέφουν στα PKF. Ergo: οι νέες αγωγές διακόπτονται, όπως και η αβεβαιότητα μεταξύ ορισμένων που σχεδίαζαν να υποβάλουν αυτοχρηματοδοτούμενη αγωγή. Τα πράγματα πάνε καλά για τους παρόχους αυτή τη στιγμή, καθώς κερδίζουν χρόνο και υπάρχουν πολλοί ανυπόμονοι/αβέβαιοι (εν δυνάμει) ενάγοντες. Δεν αποκλείω τον εαυτό μου από αυτό, ασχολούμαι από το 2022 και θα ήθελα επίσης να δω ένα τέλος. 😁

Αυτόματη μετάφραση:
sveri
πριν από 11 μήνες

Αλλά όταν λες σύγκριση, εννοείς μόνο εκείνα που δεν αφορούν την εκτελεστική διαδικασία, σωστά;

Βασικά, εκείνα που αφορούν επί του παρόντος μόνο στη Γερμανία ή όπου δεν έχει ακόμη ξεκινήσει καμία εκτέλεση;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Δυστυχώς, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν τα πράγματα στην Αυστρία, και μόλις πρόσφατα διάβασα το θέμα εδώ, το οποίο αφορά κυρίως το Pokerstars (στην περίπτωσή μου, αφορά άλλους, μερικές φορές μεγάλους, παρόχους) όπου υπάρχουν ήδη διαδικασίες στο δικαστήριο της Μάλτας(;).

Έχω ο ίδιος αποφάσεις, κάποιες διαδικασίες που έχουν ανασταλεί και μερικές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ωστόσο, μια προσφορά διακανονισμού θα ήταν δυνατή σε οποιοδήποτε σημείο. Για ορισμένες από τις αποφάσεις που έχω (καμία ακόμη δεν έχει εκτελεστεί, από τότε που τέθηκε σε ισχύ το νομοσχέδιο 55), θα δεχόμουν ακόμα μια διευθέτηση. Απλά επειδή ο πάροχος έχει κάνει από τότε αναδιάρθρωση και στη χειρότερη περίπτωση δεν θα δω καθόλου χρήματα. Για άλλες εν εξελίξει διαδικασίες (π.χ. Bwin, Tipico, ...) θα περιμένω και θα δω, καθώς πιστεύω ότι μια συνολική απώλεια είναι απίθανη εδώ για ακριβώς τους λόγους που ανέφεραν άλλοι χρήστες.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Μίλησα με τον χρηματοδότη της δίκης μου χθες.

Δεν έχουν ακόμα κάτι νέο.

Ρώτησα αν οι μεγάλοι παίκτες θα μπορούσαν να χρεοκοπήσουν και είπαν ότι όλα είναι πιθανά, αν και είναι απίθανο.

Τότε, μεγάλοι παίκτες που γνώριζαν ότι είχαν πολλά χρήματα υπέβαλαν επίσης αίτηση πτώχευσης.

Εξαρτάται αν θα αφήσουν τα χρήματα να εξαφανιστούν στο εξωτερικό όσο περιμένουμε για να μην είναι πλέον προσβάσιμα.

Είπαν επίσης ότι μπορεί να πάρει άλλους 6 μήνες ή 2 χρόνια.

Συμπέρασμα: Οι χρηματοδότες της δίκης είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά όλα μπορούν να συμβούν.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Κάτι κάνει...

Και στην Αυστρία, τα PKF εξαφανίζονται και μετά χάνονται όλες οι ευκαιρίες... συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να πάρουμε τα χρήματα... Κάποιος έχει μια νέα εταιρεία στη Σλοβακία, εξακολουθεί να πηγαίνει καλά;;; Δεν είναι μόνο τα OC που μας απογοητεύουν. Μόνο οι δικηγόροι έχουν κερδίσει, έχουν ήδη τα λεφτά τους.

Τα OC χρεοκοπούν και κλείνουν το ένα μετά το άλλο, έτσι μπορούμε να ξεχάσουμε όλες τις κρίσεις... πολλά δεν είναι πλέον προσβάσιμα στο διαδίκτυο στην Αυστρία. Οπότε ναι, πολλά συμβαίνουν...

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 11 μήνες

Με ποιο pkf είσαι;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Κάδος στο padronus

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 11 μήνες

ΕΝΤΑΞΕΙ

ναι τουλάχιστον παίρνεις κάποιες πληροφορίες.

οι βοηθοί μου μου δίνουν τις ίδιες περιττές πληροφορίες εδώ και 3 χρόνια

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Όχι, πήρε πραγματικά πολύ χρόνο μαζί μου και εξήγησε τα πάντα λεπτομερώς.

Είπε ότι περιμένουν την απόφαση από το ΔΕΚ και η Επιτροπή της ΕΕ την εξετάζει εδώ και 18 μήνες.

Και ακόμη κι αν έρθει μια απόφαση από το ΔΕΚ και την Επιτροπή της ΕΕ, δεν γνωρίζουν καν αν η Μάλτα θα συνεχίσει να αρνείται παρά την απόφαση και να αποσύρει την απόφαση.

Έλαβα και ένα email από το pkf μου πριν ένα μήνα.

καλημερα......,

Αυτήν τη στιγμή λαμβάνουμε πολλές έρευνες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των αντίστοιχων διαδικασιών καζίνο. Καταρχήν, θα ενημερώνεστε για οποιαδήποτε σχετική είδηση ​​από εμάς ή τον νόμιμο εκπρόσωπό σας.

Εάν η κατάσταση της υπόθεσής σας είναι σε αναστολή, οριστική, χρέωση εκτέλεσης ή εκτέλεση, ισχύουν τα ακόλουθα:

Η αναβολή σημαίνει ότι το δικαστήριο σας ανέστειλε τη διαδικασία για να περιμένει την ολοκλήρωση μιας παρόμοιας υπόθεσης που αποφασίστηκε από ανώτερο δικαστήριο. Είναι λογικό να υποθέσετε ότι το δικαστήριο σας θα ακολουθήσει την ανώτερη απόφαση. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε πότε μπορεί να αναμένεται αυτή η απόφαση.

Τελική, Αμοιβή εκτέλεσης και Εκτέλεση σημαίνει ότι η υπόθεσή σας κερδήθηκε στο δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι το καζίνο θα πρέπει να επιστρέψει τις απώλειές σας, αλλά δεν το κάνει.

Οι περισσότεροι χειριστές καζίνο που έχουν την έδρα τους στην Ευρώπη έχουν την έδρα τους στη Μάλτα. Η Μάλτα ψήφισε έναν νόμο που ονομάζεται "Bill 55" που προστατεύει τα καζίνο και σημαίνει ότι οι αποφάσεις ξένων δικαστηρίων δεν ισχύουν στη Μάλτα. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει προς το παρόν τρόπος να ληφθούν τα χρήματα των καζίνο (μέσω εκτέλεσης κ.λπ.)

Κατά τη γνώμη μας και πολλών δικηγόρων, αυτός ο νόμος έρχεται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (ΔΕΚ) εξετάζει επί του παρόντος το νόμο του νομοσχεδίου 55 στη Μάλτα και στη συνέχεια θα εκδώσει απόφαση σχετικά με το εάν θα πρέπει να παραμείνει σε ισχύ ή θα πρέπει να ανατραπεί. Πιστεύουμε ότι το νομοσχέδιο 55 θα πρέπει να καταργηθεί και ότι οι διαχειριστές καζίνο μπορούν στη συνέχεια να αναγκαστούν να επιστρέψουν τις ζημίες τους.

Ως προς το μεγάλο ερώτημα ΠΟΤΕ θα αποφασίσει το ΔΕΚ, μπορούμε μόνο να πούμε ότι δεν το γνωρίζουμε. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Επομένως, μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύσουμε να παραμείνετε υπομονετικοί, καθώς αυτό επηρεάζει χιλιάδες ενάγοντες και όλοι πρέπει να περιμένουν.

Εάν η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη, καταβάλλεται το τέλος εκτέλεσης και η εκτέλεση εκτελεστεί, οι αξιώσεις σας δεν λήγουν. Εάν η απόφαση ανασταλεί, η παραγραφή αναστέλλεται τουλάχιστον.

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 11 μήνες

Νομίζω ότι είναι υπέροχο, τουλάχιστον αυτό είναι ειλικρινές. Κάθε φορά που ο δικηγόρος μου λέει απλά, ναι, έχει 18 μήνες και μπλα μπλα. Και μετά πέρασαν τρία χρόνια και τίποτα, γιατί δεν έχουν καν ξεκινήσει οι διαδικασίες.

Μου φαίνεται ότι προσποιούνται εδώ και λίγο καιρό και ελπίζουν ότι τελικά θα εμπλακεί το ΔΕΚ.

προφανώς δεν τα κατάφεραν για λίγο...

Ευχαριστώ για το email

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Ανυπομονώ πολύ για το επόμενο βίντεο από την G&L.

Πολλοί δικηγόροι αναμένουν μια απόφαση από το ΔΕΚ στα τέλη του 2025 ή στις αρχές του 2026.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Παρακαλώ

Νομίζω ότι η g&l θα κυκλοφορήσει άλλο βίντεο μόνο όταν υπάρχει κάτι θετικό.

Δεν το έχετε προσέξει ακόμα, 9 βίντεο και ποτέ δεν αναφέρθηκαν τα αρνητικά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν μόνο αρνητικά πράγματα και για αυτό δεν υπάρχουν βίντεο.

Απλώς δείτε τα σχόλια στο YouTube, δεν θέλουν καν να ασχοληθούν με αυτό.

Π.χ. χαρτιά καζίνο, αποφάσεις της Μάλτας τον Φεβρουάριο, πτώχευση της PKF, ακρόαση δικαστηρίου ΕΕ, εφορία που παίρνει φόρους από τα καζίνο, τίποτα δεν συζητείται, μόνο τα θετικά πράγματα αναφέρθηκαν, ναι είμαστε τώρα στο δικαστήριο της ΕΕ, ναι η Μάλτα εξέδωσε τελικά απόφαση, μηνύουμε σε άλλες χώρες της ΕΕ, δεν επιτρέπεται να σας πουν, θέλουν να εκπλήξουν τα καζίνο.

Θα ήθελα να λέγονται όλα ανοιχτά και ειλικρινά, και αρνητικά και θετικά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Τα γεγονότα για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο διαδίκτυο είναι όλα αρκετά αρνητικά. Δυστυχώς, τίποτα δεν θα συμβεί σύντομα.

Η TSG δεν θα πληρώσει σύντομα! Η διαφθορά στη Μάλτα είναι πιθανώς το νούμερο ένα ζήτημα. Είμαι ήδη στο τέλος της νοημοσύνης μου.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Αλήθεια θεωρείτε ότι η lottoland και η mr.green είναι μεταξύ των μεγάλων ή των μικρών;

Αυτόματη μετάφραση:
Nichtmitmir
πριν από 11 μήνες

Σύμφωνα με το my pkf, το MrGreen είναι το μεγαλύτερο και μακρύτερο διαδικτυακό καζίνο στον κόσμο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Κάνω μήνυση στη N1Interactive, οπότε δεν φαίνεται καθόλου καλό 😀

Αυτόματη μετάφραση:
1...110 111 112...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.