Έτσι, η PKFS και οι δικηγόροι έχουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο και δίνουν επίσης αρκετή προμήθεια.
Από τη στιγμή που εκδόθηκε η απόφαση, δεν μπορεί οι καταναλωτές να έχουν υπογράψει αυτή τη σύμβαση και να μην έχουν δει χρήματα, γιατί κανένας δικηγόρος δεν θα περιμένει πέντε χρόνια για χρήματα, διαφορετικά θα ήταν ήδη όλοι αφερέγγυοι.
Δεν είμαι θυμωμένος, απλά ξέρω ότι έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και έχω παρακολουθήσει κάθε ακρόαση στην οποία ήμουν παρών και με ανακρίνουν για δύο ώρες, και με τον ίδιο τρόπο με εκνευρίζουν.
Επιπλέον, μέχρι την ώρα της αγωγής, κανείς δεν γνώριζε ότι αυτά τα καζίνο λειτουργούσαν παράνομα στην Αυστρία γιατί διαφήμιζαν παντού και χορηγούσαν συλλόγους ή τα χορηγούν ακόμη με χρήματα...
υπομονή ή όχι...
Αργά ή γρήγορα, μόνο όσοι έκαναν μήνυση αρκετά νωρίς θα πάρουν οτιδήποτε. Πολλά καζίνο είναι ήδη αφερέγγυα ή απλώς δυσκολεύουν την απόκτηση των χρημάτων. Αυτό είναι γεγονός.
Μπορείτε να δείτε από όλο αυτό το θέμα πώς λειτουργούν τα πράγματα στην ΕΕ, αρκεί να παίζουν όλοι μαζί.
Απλώς δεν κοινοποιείται στον καταναλωτή με τον τρόπο που λειτουργεί στην πραγματικότητα, και αυτό ακριβώς είναι το θέμα τώρα.
Όχι μόνο περιμένετε δύο χρόνια για μια απόφαση, δεν έχετε ακόμα τίτλο για να την εκτελέσετε, κάτι που περίμενα άλλους 16 μήνες, δεν πληρώνεστε, μετά ξεκινούν οι διαδικασίες στη Μάλτα και αυτό διαρκεί χρόνια και ακόμη και τότε το ΔΕΚ λαμβάνει την απόφαση και υπαγορεύει ότι η Μάλτα πρέπει να ακολουθήσει την απόφαση. Πού είμαστε τότε;
8 χρόνια; Πώς μπορείς να διαφημίσεις κάτι τέτοιο όταν ήδη γνώριζες το 2021 ότι η Μάλτα δεν επιβάλλει και μετά ψηφίζεται εκεί νόμος για να μην γίνει η εκτέλεση; Όλα έχουν να κάνουν με το επιχειρηματικό μοντέλο πίσω από αυτό και δεν μπορείτε να το γιορτάσετε πια...
Επιπλέον, οι δικηγόροι δεν θα προτιμούσαν μεγαλύτερα ποσά από μικρότερα με κάποιους παρόχους, οπότε φυσικά κοιτάζουν και καθαρά το κέρδος.