Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 110)

545.165 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...109 110 111...136
Προσθήκη ανάρτησης
voizua92
πριν από 11 μήνες

Συμφωνώ μαζί σου εκεί. Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, η νομική θέση έχει δηλωθεί ξεκάθαρα από το ΔΕΚ από το 2009, ότι οι εθνικές κυβερνήσεις αποφασίζουν μόνες τους πώς θα εφαρμόσουν αυτόν τον νόμο. Αλλά έχετε δίκιο μέχρι στιγμής, έχει κανείς τις προσδοκίες του από την απόφαση. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι η ΕΕ είναι ένα συνταγματικό κράτος, δόξα τω Θεώ, όπου όλα χρειάζονται χρόνο γιατί όλοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αγωγές, όσο άσκοπες και αν είναι. Αυτό που πρέπει να επικριθεί είναι ότι το ΔΕΚ δεν επανέλαβε και επιβεβαίωσε απλώς τις απόψεις του από το 2009 σε μια σύντομη συμβουλευτική απόφαση, η οποία θα είχε καταργήσει το νομοσχέδιο 55 ή όλες τις απόπειρες της Μάλτας στην αρχή. Αλλά έτσι λειτουργεί το κράτος δικαίου.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
abelinglaekamp
πριν από 11 μήνες

Έτσι, η PKFS και οι δικηγόροι έχουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο και δίνουν επίσης αρκετή προμήθεια.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε η απόφαση, δεν μπορεί οι καταναλωτές να έχουν υπογράψει αυτή τη σύμβαση και να μην έχουν δει χρήματα, γιατί κανένας δικηγόρος δεν θα περιμένει πέντε χρόνια για χρήματα, διαφορετικά θα ήταν ήδη όλοι αφερέγγυοι.

Δεν είμαι θυμωμένος, απλά ξέρω ότι έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και έχω παρακολουθήσει κάθε ακρόαση στην οποία ήμουν παρών και με ανακρίνουν για δύο ώρες, και με τον ίδιο τρόπο με εκνευρίζουν.

Επιπλέον, μέχρι την ώρα της αγωγής, κανείς δεν γνώριζε ότι αυτά τα καζίνο λειτουργούσαν παράνομα στην Αυστρία γιατί διαφήμιζαν παντού και χορηγούσαν συλλόγους ή τα χορηγούν ακόμη με χρήματα...

υπομονή ή όχι...

Αργά ή γρήγορα, μόνο όσοι έκαναν μήνυση αρκετά νωρίς θα πάρουν οτιδήποτε. Πολλά καζίνο είναι ήδη αφερέγγυα ή απλώς δυσκολεύουν την απόκτηση των χρημάτων. Αυτό είναι γεγονός.

Μπορείτε να δείτε από όλο αυτό το θέμα πώς λειτουργούν τα πράγματα στην ΕΕ, αρκεί να παίζουν όλοι μαζί.

Απλώς δεν κοινοποιείται στον καταναλωτή με τον τρόπο που λειτουργεί στην πραγματικότητα, και αυτό ακριβώς είναι το θέμα τώρα.

Όχι μόνο περιμένετε δύο χρόνια για μια απόφαση, δεν έχετε ακόμα τίτλο για να την εκτελέσετε, κάτι που περίμενα άλλους 16 μήνες, δεν πληρώνεστε, μετά ξεκινούν οι διαδικασίες στη Μάλτα και αυτό διαρκεί χρόνια και ακόμη και τότε το ΔΕΚ λαμβάνει την απόφαση και υπαγορεύει ότι η Μάλτα πρέπει να ακολουθήσει την απόφαση. Πού είμαστε τότε;

8 χρόνια; Πώς μπορείς να διαφημίσεις κάτι τέτοιο όταν ήδη γνώριζες το 2021 ότι η Μάλτα δεν επιβάλλει και μετά ψηφίζεται εκεί νόμος για να μην γίνει η εκτέλεση; Όλα έχουν να κάνουν με το επιχειρηματικό μοντέλο πίσω από αυτό και δεν μπορείτε να το γιορτάσετε πια...

Επιπλέον, οι δικηγόροι δεν θα προτιμούσαν μεγαλύτερα ποσά από μικρότερα με κάποιους παρόχους, οπότε φυσικά κοιτάζουν και καθαρά το κέρδος.

Αυτόματη μετάφραση:
abelinglaekamp
πριν από 11 μήνες

Ειλικρινά θα σου πω, διαφημίζονται όσο κανένας σε αθλητικό, τηλεοπτικό κ.λπ., δεν είχα καμία αμφιβολία για τη νομιμότητα. Δεν είναι μόνο παράνομο αλλά και πολύ δόλιο.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Απολύτως. Επειδή όμως είμαστε συνταγματικό κράτος, θα πρέπει να χαιρόμαστε που τα πράγματα γίνονται ως έχουν. Όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμάσουν τα πάντα μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή, τόσο ο ενάγων όσο και ο εναγόμενος. Και τέτοια πράγματα απλώς καθυστερούν, δεδομένης της υπερφόρτωσης όλων των γηπέδων στην Ευρώπη.

Ήμουν τυχερός με το σχεδόν 60% στις αρχές του 2020, μετά την απόφαση της LG Bremen. Χρειάστηκαν λιγότερο από 6 μήνες από την πρώτη μέρα του δικαστηρίου, τις αγωγές, μέχρι την πληρωμή στο 888 και Bayton Ltd. Αν και είχα ήδη διαγράψει τα χρήματα τότε, πριν από αυτό. Ακόμα κι αν όλα ήταν παράνομα, εκ των υστέρων, υπέθεσαν ότι ήταν νόμιμα. Επομένως, το διαγράφετε προς το παρόν και μην ανησυχείτε μήπως πάρετε κάτι πίσω, δεν χρειαζόταν καν να παίξετε σε αυτούς τους ιστότοπους, ανεξάρτητα από το αν ήταν νόμιμο ή παράνομο. Τα λεφτά θα είχαν φύγει και με τους δυο μας, με όλους μας.

Όπως είπα, τα χρήματα θα καταβληθούν, συμπεριλαμβανομένων των τόκων, που θα αφήσουν πολλά καζίνο άφωνους.

Απλά πιστέψτε στο κράτος δικαίου. Οι τροχοί γυρίζουν αργά, αλλά γυρίζουν.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

έτσι είναι!

πολύ λίγοι θα πάρουν τα χρήματά τους γιατί τα καζίνο θα πρέπει στη συνέχεια να κρατήσουν τους τόκους στον ισολογισμό τους... έτσι δεν θα είναι πλέον κερδοφόρο και η αφερεγγυότητα θα υπάρχει. Και τα καζίνο είχαν πραγματικά ΠΟΛΛΑ χρόνια να προετοιμαστούν για την αφερεγγυότητα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα εκδοθούν μερικές δικαστικές αποφάσεις, μετά κατάθεση αφερεγγυότητας και λίγο πριν την κατάθεση γενικού διακανονισμού με 30% περίπου και οι δικηγόροι έχουν ήδη κερδίσει χρήματα και μετά θα πουν "δόξα τω Θεώ πήραμε 30% για σένα πριν το κύμα αφερεγγυότητας"

Ένας δικηγόρος (έχω αρκετές μηνύσεις μέσω διάφορων δικηγόρων/PF) μου είπε "όσο περισσότερο χρόνο, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα, γιατί προετοιμάζονται και οι κατηγορούμενοι"

Κάτι λέει και το ότι κάποιοι δικηγόροι πιέζουν για διακανονισμούς 25%.

(Κοιτάξτε το Drückglück, ίδια αρχική σελίδα, ίδιο όνομα, απλώς διαφορετικοί χειριστές, πρώην «Titanium Brace…» τώρα τα καζίνο «skill on net» μπορούν να συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα και οι ενάγοντες έφυγαν όλοι με άδεια χέρια, συμπεριλαμβανομένου και εμένα!!!)

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
justus99
πριν από 11 μήνες

Δεν νομίζω ότι το Pokerstars ή η bet365 θα υποβάλουν αίτηση πτώχευσης.

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus
πριν από 11 μήνες

Νομίζω ότι με την πραγματικά μεγάλη 888 ltd (νομίζω ότι λέγονται evoke τώρα) και tsg, titpico και ίσως στοίχημα 365... η πιθανότητα είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη και λιγότερο πιθανό να χρεοκοπήσουν, αλλά πολλά άλλα που ξεπήδησαν ξαφνικά σαν μανιτάρια από το πουθενά θα εξαφανιστούν ξανά πολύ γρήγορα και χωρίς να τα πληρώσεις. αργά και οι μάζες δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Ναι, αυτό θα μπορούσε να είναι.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Οι χειριστές με γερμανική άδεια δεν θα υποβάλουν αίτηση πτώχευσης.

Ευτυχώς, έπαιζα μόνο για μεγάλες εταιρείες.

Ευχηθείτε σε όλους μας καλή τύχη.

Αυτόματη μετάφραση:
LakotaYakari
πριν από 11 μήνες

Πώς το ξέρεις αυτό και από πού βρήκες τις πληροφορίες;

Αυτόματη μετάφραση:
LakotaYakari
πριν από 11 μήνες

Αυτό θα ήταν καλό. Αλλά νομίζω ότι αυτή η λιγότερο κερδοφόρα άδεια είναι επίσης κάπως υπερτιμημένη. Εάν το βουνό του χρέους (νομικά δεσμευτικές κρίσεις) γίνει πολύ μεγάλο, απλώς κλείνουν. Και μετά επιστρέψτε με ένα νέο όνομα, ίσως, και υποβάλετε ξανά αίτηση για την άδεια. Υπάρχουν επίσης καζίνο με γερμανική άδεια που έχουν κάνει ζημιές εκατομμυρίων από τότε που χορηγήθηκε η άδεια, αλλά προηγουμένως ήταν πολύ κερδοφόρα. Λιγότεροι παίκτες, χαμηλά όρια πονταρίσματος = μικρότερος τζίρος = μικρότερο κέρδος = κακό ηθικό πληρωμής σε περίπτωση νομικά δεσμευτικών κρίσεων = υψηλός κίνδυνος αφερεγγυότητας. Οι λίγοι πολύ μεγάλοι ηγέτες της αγοράς μάλλον θα το πάρουν και θα το πληρώσουν. Ωστόσο, οι μεσαίου μεγέθους και οι μικρότεροι φορείς εκμετάλλευσης θα μπορούσαν κάλλιστα να υποχωρήσουν μαζικά. Σύντομα θα δούμε.

Αυτόματη μετάφραση:
fros7byte
πριν από 11 μήνες

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, ο καθένας πρέπει να το δει μόνος του, αλλά κερδίζει τόσα δισεκατομμύρια... μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δεν θα καταστρέψουν την επιχείρηση

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus
πριν από 11 μήνες

Εάν λοιπόν δεν έχουν καταβληθεί τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δικαστικές αποφάσεις στην Αυστρία, πόσο υψηλό είναι ή θα είναι το ποσό στη Γερμανία; Έχεις πολύ περισσότερους κατοίκους από την Αυστρία.

Επίσης, στη Γερμανία η παραγραφή είναι 10 χρόνια και στην Αυστρία είναι 30. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό σημείο και είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσουν την τακτική της παραγραφής.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Ας είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια. Έχετε δει ποτέ τι κερδίζουν οι bet365, tipico, Pokerstars και co ετησίως;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

Επίσης ενδιαφέρον χαχα

αυτή τη στιγμή αγόρασε και ζημιές από όσο ξέρω;! https://www.wiwo.de/unternehmen/dienstleister/flugverspaetungen-und-co-legaltech-start-up-rightnow-meldet-insolvenz-an/30230232.html

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus
πριν από 11 μήνες

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά μπορείτε να υπολογίσετε μόνο κατά προσέγγιση τι έχουν στη διάθεσή τους με βάση τα αποθέματά τους.

Άλλωστε, ο τζίρος δεν ισοδυναμεί με κέρδος και σίγουρα επενδύουν τεράστια χρηματικά ποσά σε διαφημίσεις κ.λπ.

Θέλουν επίσης να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες στους ανθρώπους που έχασαν εκεί

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 11 μήνες

https://m.bild.de/geld/wirtschaft/maschmeyer-start-up-pleite-verzockt-sich-die-klageindustrie-67af3b365cebf1765bab6b88?t_ref=android-app%3A%2F%2Fcom.google.android.google2Fquicks

Γαμήσαμε;

Αυτόματη μετάφραση:
alipirhan
πριν από 11 μήνες

Λοιπόν ξαφνικά όλοι γράφουν ότι έχουν καλές πιθανότητες στο ΔΕΚ χαχα

Πόσο περίεργο είναι αυτό; Μπορείτε να ρωτήσετε μόνο τον δικό σας δικηγόρο ούτως ή άλλως, αλλά αν κάνετε κάποια έρευνα, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: τίποτα δεν είναι πια ασφαλές

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 11 μήνες

Μάλλον απλώς υποτίμησαν τον χρόνο που θα χρειαζόταν για να προχωρήσουν όλα τα έξοδα και υπολόγισαν λάθος. Κάθε άλλο PKF συνεχίζει να δέχεται υποθέσεις στη Γερμανία.

Αυτόματη μετάφραση:
1...109 110 111...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.