Γεια σας. Ευχαριστώ. Σας απάντησε η HURTED από αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση. Νομίζω ότι στη συνέχεια θα επικοινωνήσω με την Walleto.
Αυτόματη μετάφραση:
billi85
Ασημένιο
πριν από 54 λεπτά
Γεια σε όλους, αυτό είναι περισσότερο μια κρυφή πληροφορία, αλλά αναγνωρίζει κανείς αυτά τα ονόματα από τις δηλώσεις τους;
ΜΙΒΟΡΑ
JENTIQ
ΚΑΛΝΤΡΟ
Γουέξναρ
Έχω ήδη κάνει κάποια έρευνα, αλλά δεν μπορώ να βρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Κυρίως προσπαθώ να μάθω αν συνδέονται με το Xpate ή το Walleto.
Αυτόματη μετάφραση:
billi85
DjumK
Ασημένιο
DjumK
πριν από 51 λεπτά
Γεια σας. Περιμένω ακόμα μια απόφαση στην περίπτωσή μου. Πώς πάνε τα πράγματα για εσάς; Έχετε λάβει κάποια από τα χρήματά σας πίσω;
Αυτόματη μετάφραση:
billi85
DjumK
Ασημένιο
DjumK
πριν από 47 λεπτά
Τους έστειλα και email σε αυτήν τη διεύθυνση, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση.
Αυτόματη μετάφραση:
Alfred_ANTONYAN21
Χρυσό
πριν από 46 λεπτά
I'm going through my old transactions and found the following:
SELVIK / ORENZA / TRAMIQ / BELNOR / VEXADI
Before I start contacting my bank about each one individually, has anyone here dealt with any of them? Even an email address or processor name would help.
Αυτόματη μετάφραση:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Χρυσό
Lisa2
πριν από 45 λεπτά
Any results yet? Has Xpate refunded your money, or are you still waiting for a decision?
Αυτόματη μετάφραση:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Χρυσό
johnmaddisonn1
πριν από 43 λεπτά
Hi. Does anyone have any contact details for DTVLT, such as an email address or website? I'd like to try contacting the merchant directly before filing a chargeback regarding the Walleto transactions.
Αυτόματη μετάφραση:
johnmaddisonn1
Ασημένιο
πριν από 42 λεπτά
Anyone know anything about PREFIO, LUNVAR or KASTENQ?
Got several card payments showing these names. My bank wasn't particularly helpful when I asked who the actual merchants were.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.