Ναι, γέμισες από την τέχνη... τίποτα από την τεχνητή νοημοσύνη
Yes got full from craft… nothing from ai
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
Γεια σας, πόσο περιμένατε παρακαλώ αφού μου στείλατε email, μου είπαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά δεν έλαβα τίποτα 🙄🙄
Hi , how lomg did you wait plz after emailing , they told me last week they are refunding me but not received anything 🙄🙄
Νομίζω ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα μετά από μια εβδομάδα περίπου! Αλλά έχουν περάσει αιώνες, οπότε δεν θυμάμαι πολλά.
I think they did refund after a week or so! But it has been ages so I don’t remember much
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
Θα μπορούσατε να ελέγξετε τα email σας για να δείτε παρακαλώ; Έχω περίπου 3.000 μαζί τους; Δήλωσαν ότι μου επέστρεψαν χρήματα τηλεφωνικά, αλλά δεν πιστεύω τίποτα από όσα λένε αυτοί οι έμποροι μέχρι να τα έχω στην τράπεζά μου;
Could you check your emails to see plz as o have about 3k with them they stated theyve refunded over the phone to me but i just do t believe anything these merchants say till its in my bank
Αφού έστειλες την ταυτότητά σου, την κάρτα σου και τη selfie σου στο cardaq, σε πόσο καιρό έλαβες απάντηση ή επιστροφή χρημάτων, παρακαλώ; Επίσης, είχες απόδειξη ότι η επεξεργασία έγινε μέσω του cardaq;
After you sent your id and card amd selfie to cardaq how long after did you get a reply or a refund please , and also did you have proof they was processed through cardaq ?
Γεια σας, σας επιστράφηκαν τα χρήματα από την Craft Capital; Και αν ναι, πόσο καιρό μετά το email που στείλατε λάβατε την επιστροφή χρημάτων σας παρακαλώ;
Hi was you refunded by craft capital ? And if so how lomg after emailing did you get your refunds plz
Μην τους εμπιστεύεσαι - έστειλα τα πάντα στην Cardaq και τελικά σταμάτησαν να απαντούν. Πήραν και φάρμαραν όλα τα στοιχεία μου και τώρα λαμβάνω όλες αυτές τις ανεπιθύμητες κλήσεις και τέτοια.
Dont trust them - I sent Cardaq everything and they eventually just stopped replying. Took and farmed all my details and I just get all these spam calls and stuff now.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.