Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας.
21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.
Πήρα μέρος των χρημάτων μου και από τους δύο! Τους έστειλα ξανά email σήμερα, οπότε θα δω αν θα μου επιστρέψουν τα υπόλοιπα 🙄 Δεν ξέρω γιατί δεν τα έκαναν όλα.
I got part refunds from both! I’ve emailed them again today so will see if they refund the rest 🙄 not sure why they didn’t do all
Πήρα όλα μου τα χρήματα πίσω εκτός από ένα που έπρεπε να κάνω ακόμα και τα έβγαλα μόνο το Σαββατοκύριακο με την Revolut, απλώς μην πείτε ότι έχει να κάνει με τον τζόγο, τις επιστροφές χρημάτων την ίδια μέρα με pix, nikotp κ.λπ. Μακάρι να το είχα κάνει αυτό με τα 6.000 μου πριν από πολύ καιρό! Δόξα τω Θεώ ποτέ ξανά!
I got all of my money back apart from one still to do and I only made them at the weekend with Revolut just do not say it is anything to do with gambling same day refunds with pix, nikotp etc. wish I had done this with my 6k ones ages ago ! thank god never again !
Πήρα όλα μου τα χρήματα πίσω εκτός από ένα που έπρεπε να κάνω ακόμα και τα έβγαλα μόνο το Σαββατοκύριακο με την Revolut, απλώς μην πείτε ότι έχει να κάνει με τον τζόγο, τις επιστροφές χρημάτων την ίδια μέρα με pix, nikotp κ.λπ. Μακάρι να το είχα κάνει αυτό με τα 6.000 μου πριν από πολύ καιρό! Δόξα τω Θεώ ποτέ ξανά!
I got all of my money back apart from one still to do and I only made them at the weekend with Revolut just do not say it is anything to do with gambling same day refunds with pix, nikotp etc. wish I had done this with my 6k ones ages ago ! thank god never again !
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.