Γεια σε όλους. Παρακολουθώ το νήμα εδώ και πολύ καιρό και εκτιμώ πραγματικά τις συνεισφορές. Παρακάτω είναι μερικοί έμποροι με τους οποίους εξακολουθώ να έχω πρόβλημα και απλώς θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση μαζί τους.
AIRBEXE - δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας
POLYTEO - δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας
DDYN - δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας
RASKE LTD - διάφορες πληροφορίες επικοινωνίας στο νήμα, αλλά καμία απάντηση
PAYVER - απάντηση, αλλά μου λένε απλώς να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου
E (Βρίσκεται στο Ταλίν, Εσθονία) - κάλεσε το MVPN2 κατά την πληρωμή, αλλά το E στο τραπεζικό αντίγραφο
DDYN - δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας
HUPEIWE - ευτυχώς η τράπεζα ήταν πρόθυμη να κάνει αντιστροφή χρέωσης (αν και όχι πληρωμές προς AIRBEXE, POLYTEO, Payver σε παρόμοιες περιπτώσεις)
Υπάρχουν στη συνέχεια ένας αριθμός που βρίσκεται στην οδό Owston Road 43, Carcroft, Doncaster, DN6 8DA.
sklarc
k2p
δροάι
ΚΕΙΣΟΥΝΤΟΥ / ΚΕΙΛΟΥΚΕΡΕ
Blitz-strike - Κατάφερα να το χρεώσω πίσω δηλώνοντας ότι το online παιχνίδι Blitz-strike δεν φόρτισε τον λογαριασμό παιχνιδιού μου (με στιγμιότυπα οθόνης). Ελπίζω ότι αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει και για εσάς.
Έχω κάποιο λόγο να πιστεύω ότι αυτά συνδέονται με την CFS Formations, η οποία είναι μια πραγματική εταιρεία που εδρεύει στην ίδια τοποθεσία. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι δεν επεξεργάζονται πληρωμές για λογαριασμό πελατών και επίσης ισχυρίζονται ότι αυτές οι εταιρείες «ενδέχεται να χρησιμοποιούν τη διεύθυνσή μας χωρίς την άδειά μας ή χωρίς να έχουν καταχωρίσει σωστά τις εταιρείες στην Company House».
Hi all. Have been following the thread for a long time and really appreciate the contributions. Below are some merchants that I'm still struggling with and just curious if anyone has got anywhere with them.
AIRBEXE - no contact info found
POLYTEO - no contact info found
DDYN - no contact info found
RASKE LTD - various contact info on the thread but no response
PAYVER - response but they just tell me to contact my bank
E (Located in Tallin, Estonia) - called MVPN2 on payment but E on bank statement
DDYN - no contact info found
HUPEIWE - thankfully bank was willing to chargeback this (though not payments to AIRBEXE, POLYTEO, Payver under identical situations)
There are then a number all located to 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster, DN6 8DA
sklarc
k2p
droai
KEYSUDU / KEYLUKERE
Blitz-strike - I managed to charge this back by stating that the online game Blitz-strike did not top up my game account (with screenshots). Hope this method can work for you too.
I have some reason to believe that these are connected to CFS Formations who are a real company addressed to this same location. However, they claim to not process payments on behalf of clients and also claim that these companies 'may be using our address without our permission or without having properly registered the companies with Company House'.
Αυτόματη μετάφραση: