Μου είπαν ότι και σε μένα θα βγάζουν τόσα πολλά από την «cash cow» που οι επιστροφές χρημάτων θα είναι απλώς πενταροδεκάρες που θα χυθούν.
They said that to me as well they will be making that much out of the cash cow the refunds will just be pennies spilled
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 εβδομάδες
Είναι κωμικό. Στο 90% των περιπτώσεων χρειάζεται να κάνετε επιστροφή χρημάτων στην τράπεζα χωρίς να παρέχονται αγαθά ή υπηρεσίες. Αν αμφισβητήσουν, λίγο πολύ λένε να με πάνε φυλακή.
It's comical. 90% of the time you need to chargeback with bank no goods or service provided. If they contest they are more or less saying take me to jail.
Γεια σου Ντάνι, πώς κατάφερες να λάβεις επιστροφή χρημάτων από την Wert;
Hi Dani how were you able to get refund from wert?
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 εβδομάδες
Παραδόξως, αρνήθηκαν και μετά από μερικούς μήνες προσπάθησα ξανά στην άλλη διεύθυνση email μου και μου επέστρεψαν τα χρήματα, χρησιμοποίησαν το ίδιο πρότυπο και τις δύο φορές, οπότε ο Θεός ξέρει.
Weirdly they refused then a couple months later i tried again on my other email address and they refunded , used the same template both times so god knows
Ναι, αλλά ήταν μέσω της Dimmico, καθώς η Dimmico επεξεργαζόταν τις πληρωμές για αυτούς, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να στείλω email στη διεύθυνση email που σας έδωσα, δεν απάντησαν απλώς μου επέστρεψαν τα χρήματα.
Yes but was through dimmico as dimmico processed the payments for them but i then had to email that email address i give you , they didnt reply just refunded
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.