Dear players, we are still experiencing problems with opening the exclusive tournament through PP regular tournaments. Endorphina tournamnet game should work once such a tournament is up and running.
Sharing links on the forum is sadly not a solution.
We appreciate your understanding and are sorry for the confusion.
Πού πρέπει να κοινοποιήσω πληροφορίες για να ξεκλειδώσω αυτό το τουρνουά;
Where do I need to share to unlock this tournament?
Donde tengo que compartir para desbloquear este torneo
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 εβδομάδες
Hello, through socials, just as the link suggests. You should be redirected once you finish the regular one and then hit the "share" button. Is it working?
Γεια σας, το έχω ήδη κοινοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τουρνουά δεν έχει ξεκλειδωθεί ακόμα. Έχω ολοκληρώσει τα άλλα τουρνουά, αλλά το ένα είναι ακόμα κλειδωμένο και έχω ήδη εξηγήσει τι λέει, αλλά είναι ακόμα κλειδωμένο.
Hey, I get it. As I said, please read the pinned post then. It's explained in there. Some players with PP games still not working. Endorphina seems alright though. 🙏
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.