πριν από 1 έτος

Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι.
Έκανα ανάληψη 2 χιλιάδων σήμερα και είναι ακόμα σε επεξεργασία από τις 9 το πρωί.
Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη στο Telegram. Ελπίζω να μην είναι απάτη και να πέσουν τα λεφτά.
Τα χρήματα επέστρεψαν στο πορτοφόλι μου και δεν μπορώ να τα αποσύρω άλλο. Σας ζητά λοιπόν να στοιχηματίσετε 16.00. Αλλά όταν κάνετε κλικ στα παιχνίδια για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα, λέει ότι αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν περιορισμένη. Αλλά από χθες δίνει αυτό το σφάλμα.
Και τα άλλα είδη παιχνιδιών λένε ότι έχουν υποβληθεί σε συντήρηση από το πρωί. Όταν λοιπόν δεν είναι ένα πράγμα, είναι άλλο.
Προσπαθούν να καθυστερήσουν με κάθε δυνατό τρόπο να πραγματοποιήσουν την πληρωμή.
μόλις 40 ρεάλ, ναι, το χρειάζομαι. Τα χρήματα είναι πίσω στο πορτοφόλι μου και δεν μπορώ να τα ανασύρω άλλο. Σας ζητά λοιπόν να στοιχηματίσετε 16.00. Αλλά όταν κάνετε κλικ στα παιχνίδια για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα, λέει ότι αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν περιορισμένη. Αλλά από τη 2η μέρα συμβαίνει
λέγοντας αυτό πηγαίνοντας στα παιχνίδια 😕
εκεί Γκουρού. Είμαι στην ίδια κατάσταση με όλους τους άλλους. Μπήκα σε αυτήν την πλατφόρμα, έκανα την πρώτη κατάθεση των 10,00 R$ και αύξησα τα κέρδη μου, μέχρι που όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη, μου ζήτησαν να κάνω άλλη μια κατάθεση 20,00 R$. Πήγα εκεί και έκανα την κατάθεση και όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη ξανά, μου είπαν ότι μπορούσα να κάνω ανάληψη μόνο 40,00 R$. Όταν πήγα να εισάγω το ποσό για ανάληψη, ήρθε το μήνυμα ότι πρέπει να καταθέσω άλλα 70,00 R$. Τότε βρήκα τον ιστότοπό σας και είδα ότι πολλοί άνθρωποι βλάπτονται όπως εγώ, και το θερμό μου αίτημα είναι να μας βοηθήσετε να το επιλύσουμε και να λάβουμε τα χρήματά μας, καθώς είναι πολύ απογοητευτικό για εσάς να εμπιστεύεστε και τα χρήματά σας σε μια πλατφόρμα που εξαπατά. οι άνθρωποι.
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.