Γεια σου Γκουρού. Είμαι στην ίδια κατάσταση με όλους τους άλλους. Μπήκα σε αυτήν την πλατφόρμα, έκανα την πρώτη κατάθεση των 10,00 R$ και αύξησα τα κέρδη μου, μέχρι που όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη, μου ζήτησαν να κάνω άλλη μια κατάθεση 20,00 R$. Πήγα εκεί και έκανα την κατάθεση και όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη ξανά, μου είπαν ότι μπορούσα να κάνω ανάληψη μόνο 40,00 R$. Όταν πήγα να εισαγάγω το ποσό για ανάληψη, ήρθε το μήνυμα ότι πρέπει να καταθέσω άλλα 70,00 R$. Τότε βρήκα τον ιστότοπό σας και είδα ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όπως και εγώ, και το θερμό μου αίτημα είναι να μας βοηθήσετε να το επιλύσουμε και να πάρουμε τα χρήματά μας, καθώς είναι πολύ απογοητευτικό για εσάς να εμπιστεύεστε και τα χρήματά σας σε μια πλατφόρμα που εξαπατά. Ανθρωποι. Βοηθήστε μας παρακαλώ.
Σύνδεσμος: https://1678pg.com/index

Μπήκα σε αυτήν την πλατφόρμα, έκανα την πρώτη κατάθεση των 10,00 R$ και αύξησα τα κέρδη μου, μέχρι που όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη, μου ζήτησαν να κάνω άλλη μια κατάθεση 20,00 R$. Πήγα εκεί και έκανα την κατάθεση και όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη ξανά, μου είπαν ότι μπορούσα να κάνω ανάληψη μόνο 40,00 R$ την ημέρα, οπότε κατάφερα να κάνω αυτά τα 40 ρεάλ, άφησα να περάσει 1 ημέρα, προσπάθησα να κάνω άλλη ανάληψη 40, να θυμηθώ ότι το II είχε ήδη κέρδος 1.768 και έλεγε ότι το επίπεδο VIP μου μπορούσε να πάρει μόνο 40, αλλά δεν βγήκε, πέρασε άλλη μια μέρα και δεν λειτούργησε, τότε είδα ότι έπρεπε να καταθέσω άλλο 70, για το επόμενο επίπεδο VIP, κατέθεσα, ο έλεγχος ζήτησε να δαπανηθεί σε ένα στοίχημα, έβαλα το στοίχημα και κατέληξα να έχω περισσότερα χρήματα, τότε πήγα να το αποσύρω, και φάνηκε και ήταν αρκετά καλό για να αποσύρω τα πάντα, αλλά εξακολουθώ να τα επεξεργάζομαι, αυτά τα χρήματα θα ήταν πολύ χρήσιμα αυτόν τον μήνα, αν μπορείτε και λάβετε λίγη βοήθεια, σας ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να έχει καλά
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.